Home » Bærbar computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Savner du en hurtig bærbar, en lækker smartphone eller andre gode gadgets, er der mange penge at spare i denne uge. Vi har samlet fem gode tilbud

De færreste kan undvære en god bærbar computer. Med HP Envy 15-j174eo får du en lynhurtig og lækker laptop, der har mere end rigeligt med kræfter til både arbejde og underholdning. Datatid var således ret imponerende over hvor meget smæk for skillingen, den rent faktisk levere. Derfor løb den med prisen som “bedste køb” i magasinets test af bærbare – læs anmeldelsen af HP Envy 15-j174eo her.

Selvom den oprindelig pris på 8.599 kroner var yderst rimelig, er der nu mere end to tusinde kroner at spare på computeren – se prisen på HP Envy 15-j174eo her.

[pt id=’2032355′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”HP Envy 15-j174eo.”‘]

HP Envy 15-j174eo.

Er det i stedet en god smartphone du mangler, så er Sony Xperia Z2 værd at kigge nærmere på. Designet er vandtæt, kameraet utrolig skarpt og så den er både hurtig og brugervenlig. Mobilen fik derfor stor ros hos Alt om DATA – læs anmeldelsen af Sony Xperia Z2 her.

Se også:  Heftig pris og vilde features: Nu kommer Sony Xperia Pro til Danmark

Prisen var 4.999 kroner, da den kom på markedet, men der er rigtig gode penge at spare på den nu – se prisen på Sony Xperia Z2 her.

[pt id=’2031582′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Xperia Z2.”‘]

Sony Xperia Z2.

Selvom mobilerne tager gode billeder, er der stadig langt igen til at de kan hamle op med et rigtig kamera. Med NX300 kombinerer Samsung den gode billedkvalitet fra et ægte systemkamera med de smarte funktioner fra en smartphone, sådan at du kan redigere dine billeder og video og dele dem på Facebook, YouTube, Picasa og flere andre internet-tjenester direkte fra kameraet. På trods af en lille smutter syntes Alt om DATA godt om kameraet – læs anmeldelsen af Samsung NX300 her.

Det kom i butikkerne til 5.390 kroner, men kameraet fås væsentligt billigere nu – se prisen på Samsung NX300 her.

[pt id=’2027835′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung NX300.”‘]

Samsung NX300.

Når du rejser eller bruger offentlig transport i det daglige, kan det være rart at lukke omverdenen ude og lytte til musik helt uforstyrret. Det er muligt med et godt noise cancelling headset, som ved hjælp af avanceret teknologi reducerer omgivelsernes støj, så du udelukkende hører musikken. Bose QC20 er blandt de allerbedste af slagsen. Det både lyder godt og har flere forskellige indstillinger for støjreduktion. Alt om Data var utrolig begejstrede for headsettet – læs anmeldelsen af Bose QC20 her.

Se også:  QNAP lancerer NAS til højhastighedsnetværk

Prisen var 2.399 kroner, da det kom på markedet, men den er faldet en del nu – se prisen på Bose QC20 her.

[pt id=’2032358′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=” Bose QC20.”‘]

Bose QC20.

Til at opbevare billeder, musik, film, dokumenter og alt hvad vi ellers får samlet sammen af filer, er det nødvendigt med en harddisk. Vælger du en en netværksharddisk, eller såkaldt NAS, kan du og hele familien trådløst tilgå indholdet fra både computer, mobil og tablet over hjemmets internet-forbindelse. Seagate Central er blandt de bedste og mest brugervenlige af slagsen. Hos Datatid fik den derfor rigtig fine ord med på vejen, da magasinet testede harddiske – læs anmeldelsen af Seagate Central her.

En model med 4 TB lagerplads kostede oprindeligt 1.500 kroner, men nu er der et par hundrede kroner at spare – se prisen på Seagate Central her.

[pt id=’2032359′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Seagate Central.”‘]

Seagate Central.


TAGS
Envy
nas
NX
quiet comfort
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S