Home » Harddisk » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Så er det blevet mandag og tid til nye anbefalinger til dig, der vil have den bedste elektronik til den billigste pris

At det skal være dyrt at investere i den nyeste teknologi er ikke altid en regel der holder stik. Det har vi et glimrende eksempel på i denne uge. Usb 3.0 har haft en sløv start men er endelig ved at slå ordentligt igennem. Der er markant hastighedsforøgelse at hente sammenlignet med usb 2.0. Det er Verbatim USB 3.0 Desktop harddisk et glimrende eksempel på. Den har vi netop haft til test og vores tekniske redaktør var yderst imponeret – læs anmeldelsen af Verbatim USB 3.0 Desktop harddisk her.

Er du klar til at springe med på usb 3.0 bølgen er denne harddisk et fint sted at starte, da du får usb 3.0 indstikskort med, så du nemt kan opgradere pc’en og da den på trods af dette langt fra er dyr for en 2TB harddisk. Faktisk var den med sine 899 kroner yderst billig fra start og nu er den kun blevet billigere – se prisen på USB 3.0 Desktop harddisk her.

[pt id=’2011062′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”USB 3.0 Desktop harddisk”‘]

USB 3.0 Desktop harddisk

Skal der skydes digitale pletskud og har du brug for et kamera, der er alsidigt og dækker bredt, er Panasonic Lumix DMC-FZ100 er godt bud. Det er et digitalkamera i mellemstørrelse, der har ultrastort zoomområde på op til 32 x samt en god optisk billedstabilisering. En fleksibel LCD-skærm, elektronisk søger samt Full HD 1080i videooptagelse med stereolyd er også en del af pakken, som T3 måtte bøje sig støvet for – læs anmeldelsen af Panasonic Lumix DMC-FZ100 her.

Prisen lå omkring 4500 kroner ved lancering men er nu styrtet et godt stykke – se prisen på Panasonic Lumix DMC-FZ100 her.

[pt id=’2011064′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Panasonic Lumix DMC-FZ100″‘]

Panasonic Lumix DMC-FZ100

Er det i stedet mobilen, der skal opgraderes, kommer man ikke uden om HTC’s modeller, når de stærkeste kandidater måles op mod hinanden. Legend er blandt topmodellerne og en af de bedste Android-mobiler på markedet. Størrelsen er mindre end mange af konkurrenterne men funktionaliteten er i top, og Datatid var rigtig godt tilfredse, da de havde den til test – læs anmeldelsen af HTC Legend her.

Mobilen har været på markedet omkring et halvt år efterhånden, hvilket er et pænt stykke tid i denne evigt foranderlige mobilverden. Derfor er prisen også dalet fra de oprindelige 3.100 kroner til en pris, der er et sandt kup for sådan en lille maskine – se prisen på HTC Legend her.

[pt id=’2011065′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”HTC Legend”‘]

HTC Legend


TAGS
USB 2.0

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S