Home » Mobiltelefon » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Så er det blevet mandag og tid til nye anbefalinger til dig, der vil have den bedste elektronik til den billigste pris

Smartphones fås i mange størrelser. Har du behov for en stor sag med masser af power, så kunne Samsung Galaxy Note 3 være det helt rigtige valg. Skærmen måler ikke mindre end 5,7” og der medfølger en smart pen, så du nemt kan tegne og lave noter. Mobilen er desuden udstyret med en lynhurtig processor og alt hvad du ellers forventer af en førsteklasses smartphone. Eneste reelle anke Datatid havde imod den, da mobilen var til test, var det lettere kiksede design – læs anmeldelsen af Samsung Galaxy Note 3 her.

Prisen var 5.300 kroner, da mobilen kom på markedet, men den er faldet over tusind kroner nu – se prisen på Samsung Galaxy Note 3 her.

[pt id=’2029220′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung Galaxy Note 3.”‘]

Samsung Galaxy Note 3.

Er det i stedet en god bærbar du savner, og skal den gerne være hurtig og fleksibel, så er det værd at kigge nærmere på Toshiba Satellite U920t. Her er tale om en slank bærbar med touchskærm, som nemt kan forvandles til en tablet. Styresystemet er Windows 8, og computeren har en stærk processor samt en lynhurtig SSD, som sørger for alt glider ubesværet. Vi var rigtig godt tilfredse med maskinen – læs anmeldelsen af Toshiba Satellite U920t her.

Se også:  4 gode råd til dit barns første smartphone

Computeren kom på markedet til en pris på 7.800 kroner, men du kan spare over tre tusind kroner på den nu – se prisen på Toshiba Satellite U920t her.

[pt id=’2026490′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Toshiba Satellite U920t.”‘]

Toshiba Satellite U920t.

Mangler du snarere et godt videokamera til at forevige vinterferien eller hvilken som helst anden begivenhed, som du ønsker at kunne genopleve i levende billeder, så er Sony Handycam HDR-PJ780VE værd at kigge nærmere på. Det tager både video og billeder af høj kvalitet og som en rigtig fin bonus har det også indbygget projektor, så du kan skyde dine optagelser direkte op på væggen i stort format. Vi var enormt begejstrede for kameraet, da vi testede det – læs anmeldelsen af Sony Handycam HDR-PJ780VE her.

Se også:  Android 12 nærmer sig – nu kommer detaljerne

Prisen var 11.599 kroner, da videokameraet kom på markedet, men nu kan det købes væsentligt billigere – se prisen på Sony Handycam HDR-PJ780VE her.

[pt id=’2029423′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Handycam HDR-PJ780VE.”‘]

Sony Handycam HDR-PJ780VE.


TAGS
HandyCam
Satellite
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S