Home » Bærbar computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Så er det blevet mandag og tid til nye anbefalinger til dig, der vil have den bedste elektronik til den billigste pris

Touchskærme er kommet for at blive men at implementere dem i bærbare computere på optimal vis er ikke helt så lige til, som det måske umiddelbart kunne lyde. Acer er gået tilbage til tegnebrættet og startet fra bunden med en helt ny type bærbar, der tager sammensmeltningen mellem tastatur- og touchskærmsbetjening seriøst. Det er producenten kommet rigtig godt fra, for Aspire R7 er en af de absolut bedste hybrid-computere på markedet nu – læs vores anmeldelse af Acer Aspire R7 her.

Den kom i butikkerne til 7.899 kroner, men er allerede inden for få måneder faldet betydeligt i pris – se prisen på Acer Aspire R7 her.

[pt id=’2028246′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Acer Aspire R7.”‘]

Acer Aspire R7.

Er det i stedet en smartphone du søger, så er Windows-mobilerne værd at overveje. Selvom mængde af tilgængelige apps ikke er imponerende, er det et rigtig velfungerende og lækkert system. HTC var blandt de første med en Windows 8-mobil, da systemet blev frigivet sidste år. HTC Windows 8X vakte stor begejstring hos Datatid, som kaldte den ”Windows Phone 8-kongen” – læs anmeldelsen af HTC Windows Phone 8X her.

Prisen var 4.500 kroner ved lancering, men nu kan du få den til langt under det halve – se prisen på HTC Windows Phone 8X.

[pt id=’2024843′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”HTC Windows 8X”‘]

HTC Windows 8X

Et dedikeret kamera kan være svært at undvære, hvis man vil være sikker på at få rigtig gode billede ri kassen uanset hvilke forhold man fotografere. Vil du have en model som tager rigtig gode billeder og giver mulighed for at udskifte objektiv, er det et såkaldt systemkamera du skal have fat i. Olympus var de første med denne slags kamera og stadig mester i at skabe dem. Derfor vandt Olympus E-PL5 Datatids test af systemkameraer – læs anmeldelsen af Olympus E-PL5 her.

Den oprindelige pris var 5.500 kroner, men der er rigtig gode penge af spare på kameraet nu – se prisen på Olympus E-PL5 her.

[pt id=’2020294′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Olympus E-PL5.”‘]

Olympus E-PL5.


TAGS
Aspire
Olympus
Windows Phone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S