Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ugens bedste elektronikkøb

Januar-udsalget synger på sidste vers, men der er stadig masser af gode tilbud at hente for den, der søger god elektronik til billige penge. Her er nogle bud ….

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En netbook er ikke længere en lille svækling, der kun lige magter at køre et skrabet Linux-system og vise video i laveste opløsning. De små computere er blevet nogle kraftkarle, der kører Windows 7 og viser hd-video uden de helt store problemer.

Et godt eksempel er Lenovo Ideapad U160, som er en diskret lille sag på 11,6”, men er udstyret med en solid Intel Core i3-processor samt 4GB ram, 500GB harddisk og flere andre stærke features. Vi var yderst imponerede, da vi testede den for nylig – læs anmeldelsen af Lenovo Ideapad U160 her.

På trods af egenskaberne var prisen ikke højere end 4.500 kroner, da den kom på markedet. Nu er den dog faldet yderligere, så den faktisk er nede i en pris, der kan konkurrere med netbooks af langt svagere støbning – se prisen på Lenovo Ideapad U160 her.

En smartphone med næsten et år på bagen må nu om dage betegnes som en ældre sag. Det gør nu ikke Sony Ericsson Xperia X10 til en dårlig telefon. Tværtimod. Xperia X10 er stadig en glimrende Android-mobil, som sagtens kan følge med de nyere modeller. Datatid var så godt tilfreds med den, at man udråbte den til en af sidste års absolut bedste mobiler – se listen over årets bedste produkter her eller læs testen af Sony Ericsson Xperia X10 her.

Den helt store fordel ved at anskaffe sig en aldrende mobil som Sony Ericsson Xperia X10 er, at du får den til en yderst fordelagtig pris. Lige nu er der faktisk tæt på et par tusinde kroner at spare i forhold til den oprindelige pris på 4.500 kroner – se prisen på Sony Ericsson Xperia X10 her.

Trænger du til nyt kamera, og vil du gerne være med på det allernyeste, kommer du ikke uden om et 3D-kamera. De er nu til at komme i nærheden af for hjemmebrugeren, og en model som Panasonic HDC-SDT750 er et rigtig fint bud på et brugervenligt 3D-kamera med mange funktioner. T3 var ret begejstret for det – læs testen af Panasonic HDC-SDT750 her.

Med en pris på 12.000 kroner var vi dog oppe i den temmelig pebrede ende, da det kom på markedet. Heldigvis er der sket ting og sager på denne front. Kameraet er næsten faldet til halv pris og løber således med titlen som ugens røverkøb – se prisen på Panasonic HDC-SDT750 her.





Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere