Home » TV » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Hvor får du den bedste elektronik til den billigste pris? Læs med her og få et par gode anbefalinger …

Er det blevet tid til at udskifte det gamle TV og er du klar til at få alle de nye Smart TV-funktioner ind i stuen, så er Philips 40PFL7007T et godt bud på et fjernsyn, som giver dig et flot billede med Ambilight og smarte features uden at være besværligt at betjene. Bag på fjernkontrollen er nemlig tastatur, så du nemt kan indtaste tekst og koder. Datatid var godt tilfredse med TV’et – læs anmeldelsen af Philips 40PFL7007T her.

Prisen var 10.000 kroner ved lancering, men den er nu faldet rigtigt meget, så du kan få TV’et til ganske rimelige penge – se prisen på Philips 40PFL7007T her.

Se også:  Kompakt og prisstærk 5G-mobil fra Sony

Savner du i stedet et rigtig godt kamera, men vil du gerne have et der er nemt at have med i tasken, så skal du overveje om ikke det bør være et systemkamera. De giver nemlig billeder i en kvalitet, der nærmer sig et spejlreflekskamera, men minder mere om et kompaktkamera i størrelsen.

Sony NEX-7 er blandt de bedste på markedet. Det leverer billeder i en klasse for sig og er fyldt med gode funktioner. Derfor løb det med sejren i Datatids stortest af systemkameraer – læs anmeldelsen af Sony NEX-7 her.

Kameraet kom på markedet til 9.200 kroner. Nu kan du imidlertid få det væsentligt billigere – se prisen på Sony NEX-7 her.

Se også:  Nokias nye Smart TV koster 2199 kroner

Ønsker du i stedet en smartphone, er Sony også leveringsdygtig i gode modeller. Xperia V er blandt de nyeste. Udover funktioner som 13 MP kamera, 4G og NFC er den også vandafvisende, så du kan bruge den i regnvejr – læs anmeldelsen af Sony Xperia V her.

Lanceringsprisen var ganske rimelige 3.799 kroner, men nu kan mobilen fås væsentligt billigere – se prisen på Sony Xperia V her.


TAGS
NEX
Philips
Smart TV
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S