Home » Hardware » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er rigtig gode penge at spare på nogle af markedets bedste gadgets i denne uge. Vi har fundet de bedste tilbud

Selvom januar er ovre, er det langt fra slut med gode tilbud. Priserne på sidste års elektronik styrtdykker i øjeblikket, da der er nye varer på vej. Vi har fundet fem af de bedste køb du kan gøre lige nu.

Fantastiske filmoplevelser

Vinteren er tid for hjemmehygge med film og tv-serier. Udbuddet af underholdning er uendeligt på diverse streaming-tjenester, men for at få de bedste oplevelser kræver det et tv, der er i stand til at håndterer de nye formater på fineste vis. Sony KD-55AF8 er et OLED-tv i lukususklassen med 4K-opløsning, HDR10 samt indbygget internet og apps, så har direkte adgang til underholdningen direkte fra skærmen. Det klarede sig rigtig godt i Datatids test af luksustv’er – læs testen af Sony KD-55AF8 her.

Se også:  Samsung QE65Q90RAT [TEST]: Spækket med ny teknologi

Prisen var 16.999 kroner, da tv’et kom på markedet, men der er mange tusinde kroner at spare på det nu – se prisen på Sony KD-55AF8 her.

Sony KD-55AF8.

Sony KD-55AF8.

Nyeste mobilfeatures til lavpris

Er det mere en mobil, der trækker, så er Xiaomi Mi 8 værd at kigge nærmere på. I hvert fald hvis du ønsker at betale så lidt som muligt for features, der hører til i toppen af markedet. Kameraet er på linje med nogle af de dyreste mobiler og på ydelse, skærmkvalitet og batteri, ligger Mi 8 i den øverste klasse. Alt om DATA synes godt om mobilen – læs testen af Xiaomi Mi 8 her.

Se også:  TV'er [STORTEST]: TV-oplevelser i det helt store format

Mobilen kostede 4.399 kroner for 128GB-modellen, da den kom på markedet, men der er over tusind kroner at spare på den nu – se prisen på Xiaomi Mi 8 her.

Xiaomi Mi 8.

Xiaomi Mi 8.

Bærbar lyd af højeste klasse

Der er ikke helt blevet sæson for strand og festival endnu, men BeoPlay P6 er da også mere end bare en god udendørshøjttaler. Den bærbare bluetooth-højttaler fungere også glimrende indendørs. Den kompakte højttalere leverer en lydkvalitet som få af sin slags, og vandt derfor Datatids test af bærbare højttalere – læs testen af B&O BeoPlay P6 her.

Du måtte slippe 2.999 kroner for den, da den kom på markedet, men højttaleren er blevet betydeligt billigere – se prisen på B&O BeoPlay P6 her.

Bang & Olufsen BeoPlay P6.

Bang & Olufsen BeoPlay P6.

TAGS
gadgets
OLED-tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S