Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Spar masser af penge på en lækker 2-i-1-computer, en smart Samsung-mobil og andre gode gadgets. Vi har samlet ugens bedste elektronik-køb

Den spritnye Galaxy S8 er ude, men det betyder ikke, at forgængeren Galaxy S7 edge ikke længere er en fremragende mobil. Samsungs kurvede smartphone var blandt de absolut bedste Android-mobiler fra sidste år. Kameraet, ydelsen og skærmen er af rigtig høj klasse. Den fik derfor en stor anbefaling i Datatids test – læs anmeldelsen af Samsung Galaxy S7 edge her.

Den oprindelige pris var 6.499 kroner, men mobilen kan fås til tæt på det halve nu – se prisen på Samsung Galaxy S7 Edge her.

Samsung Galaxy S7 edge,

Samsung Galaxy S7 edge,

Stærk 2-i-1’er

Savner du en god bærbar, og skal den også gerne kunne bruges som tablet, så er Acer Switch 12 Alpha et rigtig godt bud. Den er lækkert designet, har en flot skærm og er fuld af kræfter. Derfor vandt den Datatids test – læs anmeldelsen af Acer Switch 12 Alpha her.

Prisen var 10.499 kroner, da den kom på markedet, men der er flere tusinde kroner at spare på den nu – se prisen på Acer Switch 12 Alpha her.

Tastaturet har læder på bagsiden og på dele af fronten. Det er lige til at klikke af, når det ikke bruges.

Tastaturet har læder på bagsiden og på dele af fronten. Det er lige til at klikke af, når det ikke bruges.

Lav de vildeste action-videoer

Sommerens vilde bedrifter på surfbrættet, skateboardet eller cyklen skal foreviges, og det gøres bedst med et action-kamera. Garmin Virb Ultra 30 leverer video af høj kvalitet og er nemt at bruge. Det fik derfor en flot anmeldelse hos Datatid – læs anmeldelsen af Garmin Virb Ultra 30 her.

Kameraet kostede 3.499 kroner ved lancering, men prisen er faldet en del nu – se prisen på Garmin Virb Ultra 30 her.

Garmin Virb Ultra 30.

På Garmins trykfølsomme, 1,75” store farveskærm kan du nemt kontrollere din optagelse.

Blu-ray med streaming

Vil du se blu-ray-film og have adgang til streaming fra Netflix og andre populære tjenester, så kan du slå to fluer med et smæk, ved at investere i Sony UHP-H1. Den smarte blu-ray-afspiller viser dine skiver opskaleret i 4K-kvalitet og har internet-adgang samt apps til diverse tjenester indbygget. Alt om DATA syntes godt om den – læs anmeldelsen af Sony UHP-H1 her.

Du måtte slippe 4.000 kroner for den, da den kom på markedet, men blu-ray-afspilleren er faldet til under det halve nu – se prisen på Sony UHP-H1.

Sony UHP-H1.

Lækker lyd på farten

Et sæt gode in-ears er svære at undvære. Det kan godt betale sig at spendere lidt på nogle, der er bedre end dem der følger med din mobil. Men et sæt gode in-ears behøver ikke koste en formue. Det er B&W C5 Series 2 et godt eksempel på. Datatid var begejstrede for headsettet – læs anmeldelsen af B&W C5 Series 2 her.

Del denne