Home » Bærbar computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er gode penge at spare på en ultrafleksibel smartphone, en stærk bærbar og mange andre gode gadgets. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb

En smartphone kan utrolig mange ting, men det er ikke alt den gør lige godt. Man kan eksempelvis savne fysiske knapper til betjening af kameraet samt førsteklasses lydteknologi, så du kan nyde musik i bedste kvalitet. Begge dele kan du få med LG G5, der kan udvides med moduler, som giver dig det den mangler. Derudover er der tale om en rigtig glimrende smartphone, der især brillerer på kamerakvaliteten. Alt om DATA var godt tilfreds med mobilen – læs anmeldelsen af LG G5 her.

Den kom på markedet til 4990 kroner, men du kan spare over tusind kroner på den nu – se prisen på LG G5 her.

LG G5.

LG G5.

Er det snarere en stærk bærbar du savner, så er HP ZBook Studio G3 værd at overveje. Den er spækket med kræfter og i stand til at klare arbejdsopgaver af enhver slags. Trods den heftige pris vandt den Alt om DATAs test af bærbare – læs anmeldelsen af HP ZBook Studio G3 her.

Se også:  Superzoom-kameraer [TEST]: Når en smartphone ikke zoomer nok

Du måtte betale svimlende 20.699 kroner, da den kom på markedet, men prisen er faldet over fire tusind kroner siden da – se prisen på HP ZBook Studio G3 her.

HP ZBook Studio G3

Skjult i det indre arbejder et Nvidia Quadro M3000M grafikkort, testens stærkeste til OpenGL grafik.

Du behøver ikke at slæbe rundt på en stor klods af et kamera for at få gode billeder i kassen. Med Lumix DMC-GX80 viser Panasonic at selv et lille handy kamera kan skyde billeder i fantastisk kvalitet. Det spejlløse kamera er fuld af gode funktioner og giver mulighed for at skifte objektiv, så kreativiteten er endeløs. Alt om DATA var særdeles begejstret for kameraet – læs anmeldelsen af Panasonic Lumix DMC-GX80 her.

Kameraet kostede oprindeligt 5.999 kroner, men prisen er faldet en del – se prisen på Lumix DMC-GX80 her.

Se også:  Lenovo ThinkPad P53 [TEST]: Et mobilt arbejdsliv uden begrænsninger
Panasonic Lumix DMC-GX80

Panasonic Lumix DMC-GX80

3D-print er blevet nemmere at have med at gøre og kommet ned i et prisleje, hvor alle kan være med. XYZPrinting da Vinci 1.0 Jr. er blandt de mest brugervenlige 3D-printere på markedet og i stand til printe tredimensionelle objekter i imponerende kvalitet. Alt om DATA syntes godt om den – læs anmeldelsen af XYZPrinting da Vinci 1.0 Jr. her

Prisen var 3.800 kroner, da den kom på markedet, men der er gode penge at spare på den nu – se prisen på XYZPrinting da Vinci 1.0 Jr. her.

XYZprinting da Vinci Jr. 1.0

XYZprinting da Vinci Jr. 1.0

Det er rart at have god musik i ørene, når man pendler med tog eller bus, eller når man sidder i flyet, på vej til fjerne himmelstrøg. De små AKG NC20 leverer glimrende lyd og har indbygget noise cancelling, så støj udefra blokeres. Datatid var overordentligt imponerede, så headsettet løb med sejren i bladets stortest – læs anmeldelsen af AKG N20 her.

De kostede 899 kroner, da de kom på markedet, men prisen er faldet betydeligt nu – se prisen på AKG N20 her.

AKG N20.

AKG N20.


TAGS
LG
lumix
workstation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S