Home » Hardware » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er gode penge at spare på en lækker bærbar, et smart tv og mange andre gode gadgets. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb

Er du på udkig efter en bærbar, der er nem at tage med tasken men har kræfter til det meste, så er Lenovo Yoga 700 et godt bud. Den slanke bærbar har fleksibel touchskærm, som kan flippes hele vejen bagover, så du kan bruge den som tablet eller et lille tv. Den vandt Datatids test af slanke bærbare – læs testen af Lenovo Yoga 700 14” her.

Prisen var 8.100 kroner, da den kom på markedet, men du kan spare gode penge på den nu – se prisen på Lenovo Yoga 700 14” her.

Lenovo Yoga 700 14”

Yoga 700’s overflader er i et let skridsikkert materiale, så computeren står solidt fast på bordet.

Selvom man selvfølgelig ikke skal sidde indendøre hele sommeren, så er der mange tv-oplevelser, der frister. Efter EM kommer OL, Tour de France og et væld af andre sportsbegivenheder. Læg dertil det væld af film og tv-serier, der bliver ved at strømme ind. Det er derfor ikke det værste tidspunkt at opgradere flimmerkassen. Går du med tanker om at gøre dette, så er det værd at overveje Philips 55PUS860. Betjeningen skuffede i vores test, men du får et glimrende billede og fremragende lyd – læs testen af Philips 55PUS860 her.

Se også:  Sony lancerer kompakt mobil med stærke mediefeatures

Du måtte betale 16.999 kroner for tv’et, da det kom på markedet, men du kan få det væsentligt billigere nu – se prisen på læs testen af Philips 55PUS860 her.

Philips 55PUS8601

Det voldsomme Ambilight-lys hele vejen rundt på bagsiden af tv’et kan heldigvis justeres ned i niveau.

Er det snarere en god mobil du savner, så er Sony Xperia M5 ret ideel til sommerlivet med strand, ferie og festival. Den er nemlig vandtæt og har et rigtig godt kamera, så du kan forevige alle de gode stunder. Alt om DATA var begejstrede for mobilen – læs anmeldelsen af Sony Xperia M5 her.

Mobilen kom på markedet til en rigtig fornuftig pris på 2.999 kroner, men prisen er alligevel faldet en del – se prisen på Sony Xperia M5 her.

Se også:  Sonys nye topmobil er den første med ægte zoom-kamera

Sony Xperia M5

Er par gode hørebøffer er svære at undvære, hvis man skal ud og rejse. Med Plantronics Backbeat Pro får du et sæt vellydende hørebøffer med trådløs tilslutning, noise cancelling og masser af andre smarte funktioner. De fik en stor anbefaling i Alt om DATAs test – læs anmeldelsen af Plantronics Backbeat Pro her.

Prisen var 2.199 kroner ved lancering, men hørebøfferne kan fås til tæt på det halve nu – se prisen på Plantronics Backbeat Pro her.

plantronics-backbeat-pro-anb

Vil du opgradere din computer, så er noget af det bedste du kan gøre at skifte den gamle harddisk ud med en lynhurtig SSD-disk. Tidligere måtte du betale en formue for blot få gigabytes, men nu kan du få drev af fornuftig størrelse til rimelige penge. Samsung 850 EVO er et glimrende eksempel. Her får du 500 GB lynhurtig diskplads i et klippestabilt drev – læs anmeldelsen af Samsung 850 EVO her.

Det kom på markedet til 1.500 kroner, men der er gode penge at spare på det nu – se prisen på Samsung 850 EVO her.

Samsung 850 EVO


TAGS
backbeat
Xperia
yoga

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S