Home » Bærbar computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er gode penge at spare på en let og fleksibel bærbar, en smartphone med knivskarp skærm samt mange andre gode gadgets. Vi har samlet ugens bedste elektronik-køb

Er det tid til en ny bærbar, så kunne det være du skulle overveje en fleksibel model som Asus Transformer Book Flip TP200SA. Den har en smart touch-skærm, der kan flippes hele vejen rundt, så du både kan bruge computeren som en almindelig bærbar og som tablet. Datatid var begejstrede for computeren – læs anmeldelsen af Asus Transformer Book Flip TP200SA her.

Prisen var blot 3500 kroner, da den kom på markedet. Alligevel er der gode penge at spare på den nu – se prisen på Asus Transformer Book Flip TP200SA her.

Flip indgår i navnet, og flippe er præcist, hvad du kan med denne Asus, der har et solidt skærmhængsel.

Flip indgår i navnet, og flippe er præcist, hvad du kan med denne Asus, der har et solidt skærmhængsel.

Er det i stedet en ny smartphone du søger, så får du verdens skarpeste skærm på Sony Xperia Z5 Premium, der er den første mobil på markedet med 4K-skærm. Selvom det ikke så vanvittig meget du får ud af de ekstra pixels, som er det en blændende flot skærm og i det hele taget en fantastisk smartphone, der brillierer på stort set alle punkter. Den fik derfor en rigtig flot anmeldelse hos Alt om DATA – læs anmeldelsen af Sony Xperia Z5 Premium her.

Se også:  Asus Vivobook S14 [TEST]: Luksusfeatures til fornuftig pris

Mobilen kom på markedet til en astronomisk pris på 6499 kroner, men er faldet næsten to tusind kroner nu – se prisen på Sony Xperia Z5 Premium her.

Sony Xperia Z5 Premium

Med en 5,5”-skærm lander Xperia Z5 Premium i Phablet-kategorien.

Er du på udkig efter et nyt tv, så bør du have Philips 55PUS7600 med i overvejelserne. Her får du et rigtig flot billede og en masse smarte funktioner via det indbyggede Android-system. Datatid syntes godt om tv’et – læs anmeldelsen af Philips 55PUS7600 her.

Det kostede 14.999 kroner, da det kom i butikkerne, men du kan få det væsentligt billigere nu – se prisen på Philips 55PUS7600 her.

Philips 55PUS7600.

En tynd ramme kombineret med metalfødderne i siden giver tv’et et flot look. Du får også Philips Ambilight teknologi, hvor væggen bag tv’et kan lyses op i samme farver og intensitet som billedet.

Det er tid til at komme ud og nyde det gode vejr, men det betyder ikke, at du må undvære din ynglingsmusik. Med en kompakt trådløs højttaler som UE Boom 2 er det nemlig nemt at tage musikken med overalt. Mobilen kan tilkobles trådløst via Bluetooth, og der er batteri til 15 timers uafbrudt musikafspilning. Højttaleren er desuden vandtæt og smudsafvisende, så du behøver ikke bekymre dig om at have med på hverken vildmarkstur eller festival. Den vandt derfor Datatids stortest af trådløse højttalere – læs testen af UE Boom 2 her.

Se også:  Asus ROG Phone II: Hardcore gaming på en mobiltelefon

Prisen var 1.699 kroner, da den kom på markedet, men der er rigtig gode penge at spare på den nu – se prisen på UE Boom 2 her.

UE Boom 2.

UE Boom 2 vinder Datatids test af trådløse højttalere.

Det meste kan styres via mobilen i dag, ikke mindst hjemmets elektronik. Med TP-Link HS110 Wi-Fi Smart Plug får du en smart adapter, der gør det muligt at tilkoble elektroniske apparater og styre dem fra din mobil. Alt om DATA syntes rigtig godt om den – læs testen af TP-Link HS110 Wi-Fi Smart Plug her.

Prisen var 479 kroner, da den kom på markedet, men du kan spare hundrede kroner på den nu – se prisen på TP-Link HS110 Wi-Fi Smart Plug her.

TP-Link HS110 Wi-Fi Smart Plug

TP-Link HS110 Wi-Fi Smart Plug.


TAGS
Asus
hybrid
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S