Home » Bærbar computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Så er det blevet mandag og tid til nye anbefalinger til dig der vil have den bedste elektronik til den billigste pris

Ferietiden er over os og til den moderne ferieudrustning hører et godt sortiment af bærbare gadgets, som gør det muligt at finde vej, komme på nettet og kommunikere elektronisk.

En bærbar computer i ministørrelse er således en nyttig ting at have med. Netbook’en blev oprindeligt designet som en ultramobil rejsekammerat, men manglede i de tidligere inkarnationer den ydelse og en del af de features man forventede af en pc. Sådan er det ikke længere. De nyeste netbooks har godt med kræfter og masser af smarte features, som gør det muligt at komme på nettet og forbinde alle dine øvrige feriegadgets. Asus Eee PC 1225B er et godt eksempel. Det er en stærk lille sag som klarer selv krævende grafiske opgaver. Vi var imponerede over Asus minimaskine – læs anmeldelsen af Asus Eee PC 1225B her.

[pt id=’2022126′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Asus Eee PC 1225B.”‘]

Asus Eee PC 1225B.

Prisen var ganske rimelig taget egenskaberne i betragtning. 3.499 kroner måtte du slippe ved lancering. Computeren fås dog væsentligt billigere nu – se prisen på Asus Eee PC 1225B her.

Se også:  Sådan ser Samsungs nye topmobil ud - billeder af Galaxy Note 20+ lækket

Selv i dette format er en bærbar dog ikke ideel at slæbe med, når du skal ud af hotelværelset og på udflugt i storbyen eller i naturen. Selv en tablet kan være en klods at have med i disse situationer, mens en almindelig mobil måske er lige lovlig lille, hvis du skal navigerer eller gå på nettet. Samsung har skabt en krydsning der størrelsesmæssigt ligger mellem en mobil og en tablet og således kan være ideel til ferieudflugterne. Datatid kunne ikke have været mere begejstret for den – læs anmeldelsen af Samsung Galaxy Note her.

Med en pris på 5.600 kroner var vi oppe i den pebrede ende, da den kom på markedet. Der er dog rigtig meget at spare nu – se prisen på Samsung Galaxy Note her.

Se også:  Samsung Galaxy Note20 Ultra [TEST]: En smartphone som ingen anden
[pt id=’2018595′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung Galaxy Note”‘]

Samsung Galaxy Note

Et godt kamera kommer man heller ikke uden om, når ferietasken skal pakkes. Kvaliteten af Canons kameraer er velkendt, men når det kommer til ekstrafunktionerne er de også blandt de fremmeste. Især deres gps-funktioner imponerede T3, da de testede kompaktkameraer med geotagging – læs testen af Canon powershot SX230 HS her.

På trods af de ekstra muligheder var Canon powershot SX230 HS ikke dyrere end de fleste andre kompaktkameraer, da det kom på markedet. Lanceringsprisen var 2.300 kroner. Den er imidlertid faldet en del, så du nu kan få et rigtig godt gps-kamera med på ferie uden at flå hele feriebudgettet – se prisen på Canon powershot SX230 HS her.

[pt id=’2022451′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Canon powershot SX230 HS”‘]

Canon powershot SX230 HS


TAGS
eee pc
Galaxy Note
geotagging
netbook
powershot

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S