Home » Bærbar computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Få en superlækker Lenovo-bærbar eller en ordentlig krabat af en Samsung-mobil til billige penge. Der er rigtig gode penge at spare på lækre gadgets i denne uge. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb

Tiderne er forlængst forbi, hvor en bærbar nødvendigvis var en tung klods, der både fyldte og vejede som en sten i tasken. De mest tjekkede modeller på markedet i dag, vejer nærmest intet og er så slanke som et modemagasin. Lenovo Yoga 3 Pro er et godt eksempel. Den afsindig lækre hybrid-computer vejer ikke meget mere end et kilo, men har skarp skærm, godt med kræfter og så kan den endda forvandles til en touchstyret tablet. Alt om DATA var enormt begejstrede for den – læs anmeldelsen af Lenovo Yoga 3 Pro her.

Den slanke computer kom på markedet til 9.199 kroner, men der er flere tusind kroner at spare på den nu – se prisen på Lenovo Yoga 3 Pro her.

lenovo-yoga-3-pro

Søger du en ny mobil, og skal den helst have en stor flot skærm, så bliver det ikke meget bedre end Galaxy S6 edge +. Den har alt det gode fra lillebroren Galaxy S6 edge, men byder på mere skærmplads og flere kræfter. Alt om DATA havde således svært ved at finde noget at klage over – læs anmeldelsen af Samsung Galaxy S6 edge + her.

Se også:  Samsung lancerer billigere Galaxy S20 med de bedste features

Du måtte betale en voldsom pris på 6.699 kroner, da mobilen kom på markedet, men der er mange penge at spare på den nu – se prisen på Samsung Galaxy S6 edge + her.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Vil du være helt forberedt til den nye sæson af Game of Thrones og alle de andre spændende film og serier, som vælter frem i øjeblikket, så skal du selvfølgelig have et ordentligt TV med knivskarp 4K-opløsning. Det får du med LG 49UF772V, som leverer et glimrende billede samt et væld af smarte funktioner. Trods det lidt billige design, synes Datatid derfor godt om tv’et – læs anmeldelsen af LG 49UF772V her.

Prisen var 8.999 kroner, da tv’et kom på markedet, men den er faldet en hel del nu – se prisen på LG 49UF772V her.

Se også:  Billig Samsung-mobil med kæmpe battteri og fire kameraer
LG UF772V

LG UF772V

En iPhone kan tage fine billeder, men kvaliteten er langt fra så god, som hvis du bruger et rigtig kamera. Med DxO ONE får du mulighed for at klemme et rigtig godt minikamera på din iPhone, så du kan kombinere foto i topklasse med alle de smarte muligheder for at redigere og dele billeder, som mobilen giver. Alt om DATA var imponerende over det lille kamera – læs anmeldelsen af DxO ONE her.

Det kom på markedet til 4.699 kroner, men fås betydeligt billigere nu – se prisen på DxO ONE her.

Med DxO One koblet på en iPhone kan man sende flotte billeder direkte fra aktuelle begivenheder.

Med DxO One koblet på en iPhone kan man sende flotte billeder direkte fra aktuelle begivenheder.

Gode hovedtelefoner er svært at undvære. Vil du have musikken med på farten kan det være en stor fordel, hvis hørebøfferne er trådløse, så du slipper for besværet med ledning. Det er Bose SoundLink Around-Ear, som også er enormt brugervenlig og leverer en ganske upåklagelig lyd – læs anmeldelsen af Bose SoundLink Around-Ear her.

Hørebøfferne kom på markedet til 2.399 kroner, men du kan spare gode penge på dem nu – se prisen på Bose SoundLink Around-Ear her.

bose-soundlink-on-ear-anb


TAGS
Galaxy
soundlink
yoga

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S