Home » Stationær computer » Uendelig underholdning i en lille boks
Uendelig underholdning i en lille boks

Uendelig underholdning i en lille boks

Share

Revo One er skabt til underholdning, men giver dig samtidig alt, hvad du forventer af en stærk Windows-pc. Den fungerer tilmed som en NAS

Vil du gerne have hele din digitale filmsamling samt spil og onlineindhold op på flimmerkassen, men ønsker ikke at affinde dig med det begrænsede udvalg af apps og tjenester på en spillekonsol eller en medieboks som Apple TV, så er vejen frem en Windows-baseret medie-pc. Med Revo One har Acer skabt en utrolig elegant en af slagsen.

Stilren teknologi til stuen

Den lille kube med de afrundede hjørner kan nemt gemmes væk bag tv’et, men er dog så stilren i sit look, at du faktisk ikke behøver det. Selv i det mest nydelige indrettede hjem vil den passe fint i indretningen.

Kun hvis du vender den om med bagsiden udad, er det til at se, at der er tale om en computer. Her sidder nemlig alle portene. Og dem er der et ganske fornuftigt udvalg af. Foruden to USB 2.0- og to USB 3.0-porte er der HDMI og minidisplayport samt udgang til hovedtelefoner. Godt skjult på toppen finder du også en indgang til SD-kort.

Se også:  Duel på skærm-teknologi [TEST]: Gaming versus prof

Send harddisken i skyen

Selvom Revo One er enkel i det ydre, så er den faktisk mere avanceret end mange tilsvarende maskiner indeni. Drejer du toppen af, er der mulighed for selv at udvide den interne lagerplads med dine egne harddiske, så du får op til 6 TB til dine filer. Således er der ikke nødvendigvis grund til at have din mediesamling liggende spredt på eksterne diske.

En smågenial egenskab er, at du via Acers præinstallerede software også kan udnytte denne lagerplads over nettet – altså praktisk talt gøre Revo One til en NAS.

Parat til den store hjemmebio

Kræfterne i den lille maskine svarer til en mellemgod laptop. Det hele glider derfor ganske let og ubesværet. Tunge spil skal du ikke udsætte maskinen for, men de fleste andre ting klarer den uden problemer.

Se også:  Acers prisvenlige 4K-projektor kan stå helt tæt på væggen

Især film er den godt gearet til. Revo One understøtter nemlig både video i 4K og lyd i op til 7.1-format. Således er det kun din skærm og dit højttaler-setup, der sætter begrænsningerne i hjemmebiografen.

Der medfølger både trådløst tastatur og mus, så du har redskaberne til at navigere rundt på skærmen. De er ikke af topkvalitet, men fungerer upåklageligt og har en passende kompakt størrelse samt et nydeligt design, der passer fint i dagligstuen.

Klarer opgaven elegant

Dens egenskaber taget i betragtning vil Revo One også fungere fint som en lille desktop-pc for den, der ikke har behov for enorme kræfter.

Det er dog ikke desto mindre som medie-pc, at maskinen er helt i sit es. Og her er det faktisk svært at forestille sig, hvordan opgaven ville kunne klares meget mere elegant end denne lille boks gør det.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Nøgletal

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Revo One
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Ønsker du en hjemmebio uden begrænsninger, så er Revo One en rigtig glimrende løsning. Designet er stilrent og stuevenligt, men den indbyggede teknik er gearet til den nyeste underholdning. At den tilmed fungerer som NAS, gør kun Revo One endnu mere attraktiv.

Pris: 5.499 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Acer
medie-pc
Mediecenter
Revo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S