Home » Hovedtelefoner og højttalere » Test: UE Roll
Test: UE Roll

Test: UE Roll

Share

Ultimate Ears har haft god succes med den runde Boom-højttaler samt storebroderen Megaboom. Nu er der så kommet en lille ny til famlien.

UE Roll deler mange kvaliteter med sine større familiefæller, men er alligevel anderledes. Den er rund, men mere som en UFO end som en cylinder, og så er der en strop i den, som gør det muligt at hænge den, hvor man har lyst. Det er faktisk en rigtig fin detalje. Den lille højttaler indbyder nemlig til at blive taget med rundt, og så er det smart at kunne hænge den på tøjet, på teltstangen eller køkkenknagen.

Du kan endda også hænge den i badet, for højttaleren er nemlig vandtæt. Vi spulede den grundigt igennem med bruseren. Roll spyttede bare vandet ud igen og spillede lystigt videre. Den modstår også smuds og er så robust, at du kan kaste rundt med den. Som en højttaler til festival, vandretur eller andre udendørs-aktiviteter er den således ret ideel.

Se også:  Vind en bærbar højttaler

Størrelsen taget i betragtning spiller den godt, selvom man selvfølgelig ikke får helt den samme fylde som i de større Boom-højttalere. Præcis som til disse findes der dog også en rigtig glimrende app, der giver mulighed for at koble flere højttalere fra familien sammen, unisont eller i stereopar.

Appen byder desuden på et væld af andre muligheder, som eksempelvis at tænde højttaleren på afstand, bruge den som vækkeur og justere lyden via equalizer. Selvom designet er helt simpelt med blot to store +/- knapper til volumen på fronten, får du således en virkelig veludstyret højttaler. 


UE Roll
4.5

Resume

Pris: 1199 kroner
www.ultimateears.com

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Højttaler
UE Roll

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S