Home » Skærm » Udvid skærmpladsen på din bærbare
Udvid skærmpladsen på din bærbare

Udvid skærmpladsen på din bærbare

Share

Vil du have flere tommer at arbejde på, så er det nemt at udvide skærmpladsen med HP’s dockingmonitor, der også har andre smarte tricks at byde på

Det er praktisk med en lille laptop på 13”, når man skal arbejde på farten, men skærmpladsen kan hurtig føles trang, når man sidder på kontoret.
Her er det ideelt med flere tommer, så man kan arbejde med mange vinduer samt gå i dybden med billeder, videoer med mere.

Det behøver du dog ikke et separat setup med en stationær computer for at gøre. Samsungs dockingskærm gør det nemt at udvide skærmpladsen på din bærbare, så du kan arbejde videre med den på kontoret.

Med et enkelt USB-kabel overfører du skærmbilledet og får adgang til skærmens mange forbindelser.

Komplet stationær

At man kan koble en bærbar til en computerskærm er der ikke noget opsigtsvækkende i. Det er muligt med alle skærme. HP’s
har dog nogle fordele på den front.

Se også:  Asus VG35V [TEST]: God til både gaming og arbejde

Den bærbare kan tilkobles direkte skærmen med et simpelt USB-kabel. Således skal du ikke bekymre dig, om maskinen har skærmporte som displayport eller VGA. Har den det, er det dog også muligt at tilkoble skærmen den vej.

At forbinde den via USB giver imidlertid den fordel, at du udover at overføre skærmbilledet samtidig skaber forbindelse til de indbyggede USB-porte, lydstik samt den LAN-indgang, der sidder i skærmen.
Således fungerer skærmen også som en dock, der udvider – eller overtager – forbindelserne i den bærbare.

Mus og keyboard kan sluttes direkte til skærmen, og det samme gælder harddiske, højttalere og andet tilbehør. Du kan også udnytte det HD- webkamera og den indbyggede mikrofon, der sidder i skærmen til at foretage videosamtaler. Med skærmen følger software til videokonferencer. Din bærbare skal ikke gøre andet end at levere computerkræfter og kan dermed snildt gemmes væk under bordet.

Se også:  Pc-monitoren bliver ultraskarp – nye modeller fra Samsung

Ønsker du i stedet at tilkoble skærmen via VGA eller displayport, kan du godt bruge docking-funktionen samtidig. Det kræver blot, at et USB-kabel også er forbundet.

Selvom skærmen overordnet set er ret velsynet med forbindelser – der er endda mulighed for at give din HP-bærbar strøm via skærmen – er det lidt besynderligt, at man har udeladt en HDMI-indgang.

Begrænset udvidelse

Skærmopløsningen er full HD, og billedet står flot og klart med stærke farver og fine betragtningsvinkler.

Man kan dog undre sig lidt over skærmformatet. 23” er ikke voldsomt meget, og når man nu har valgt at udvide skærmpladsen, kunne det være rart, at der var tale om en betydelig udvidelse. 27” ville give mere mening
i vores optik.

Ikke desto mindre er der dog tale om en glimrende skærm, som på fornem vis udvider både skærmplads og forbindelser på din bærbare, så du får en behagelig arbejdsoplevelse på kontoret.


HP EliteDisplay S231d
  • Billedekvalitet
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Billedkvaliteten er glimrende, og den simple USB-tilslutning gør det utrolig nemt at udvide den bærbare med mere skærmplads og flere forbindelser. En HDMI-port havde dog været rart, og de 23” synes lidt småt, når nu pointen netop er at få flere tommer.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
HP
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S