5 gode køb i denne uge

5 gode køb i denne uge

Share

Januar-udsalget er godt i gang, og det vrimler med gode tilbud på elektronisk grej. Vi har samlet nogle af de største prisbaskere

Januar er tilbudstid, og traditionen tro er der mange penge at spare i butikkerne – ikke mindst, hvis du er på udkig efter gode gadgets.

Vi har surfet nettet tyndt for at finde de bedste tilbud til dig. Og vi har sørget for at vælge produkter, som har fået gode anmeldelser hos enten Alt om DATA eller Datatid TechLife. Du kan derfor være sikker på, at det er kvalitet du køber.

Få fantastiske tv-oplevelser

Billedkvalitet, smarte funktioner og design går op i en højere enhed i dette Philips-tv. Du får knivskarp UHD-opløsning, en god fjernbetjening med tastatur bagpå samt apps, internet, spil og adgang til et væld af streaming-tjenester. Tv’et fik en flot anbefaling i Datatid – læs testen af Philips 55PUS6501 her.

Se også:  Læg nu den smartphone væk!

Tv’et kom på markedet til 9.995 kroner, men kan nu fås to tusind kroner billigere – se prisen på Philips 55PUS6501 her.

Philips 55PUS6501

Med Ambilight får du masser af farvet LED-lys bag tv’et, og det skifter i styrke og farve med tv-billedet.

Rigtig meget mobil for pengene

Trods den lave pris får du langt henad vejen det samme som i de dyre topmobiler. Den lette og lækre mobil fra Huawei har både flot skærm, god hastighed, smart fingeraftrykslæser, glimrende kamera og lang batterilevetid. Alt om DATA var begejstrede for mobilen – læs anmeldelsen af Huawei P9 Lite her.

Den kostede 2.499 kroner, da den kom på markedet, men mobilen er faldet betydeligt i pris nu – se prisen på Huawei P9 Lite her.

Huawei P9 Lite.

Huawei P9 Lite.

Trådløs kvalitetshøjttaler

En enormt vellydende trådløs højttaler, spækket med smarte funktioner. Der er både Bluetooth til direkte afspilning fra mobiler, bærbare og tablets samt WiFi, så du kan forbinde den med andre højttalere og spille musik over dit trådløse internet. Højttaleren fik en flot anmeldelse hos Alt om DATA – læs anmeldelsen af Sony SRS-ZR7 her.

Se også:  Huawei P10 [TEST]: Gennemført god mobil

Du måtte betale 2.800 kroner for den, da den kom på markedet, men der er rigtig gode penge at spare på den nu – se prisen på Sony SRS-ZR7 her

Sony SRS-ZR7

 

Del denne