Home » Transport » Udlejningsbiler kobles på nettet
Udlejningsbiler kobles på nettet

Udlejningsbiler kobles på nettet

Share

Hertz udlejningsbiler kobles på internettet, så du blot skal bruge din smartphone for at leje dem, låse dem op og køre i dem  

En ny aftale mellem Hertz, der er global udlejer af biler og teknologivirksomheden Orange Business Services, gør nu billeje i udlandet nemmere og forbedrer samtidig servicen ved at koble biler og varevogne til det såkaldte Internet of Things (IoT). Orange leverer IoT-dækningen og de nye services til Hertzs udlejningsservice, Hertz 24/7, der fungerer på timebasis, og vil give forretningsfolk og handlende i Europa muligheden for at afhente deres lejede biler eller varevogne på centrale lokationer, uanset hvornår på døgnet og hvor længe, de skal leje køretøjet.

Orange leverer IoT-dækningen i syv europæiske lande, herunder Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Spanien og UK, og servicen forventes også at komme til Danmark. På nuværende tidspunkt er servicen tilgængelig som løsning til virksomheder og gennem udvalgte partnere i detailbranchen, hvor bl.a. IKEA er med. Her placeres varevogne på parkeringspladsen hos de forskellige samarbejdspartnere, hvor de kan udlejes på timebasis, så kunderne let kan få deres købte varer hjem.

”Vi udvikler hele tiden vores forretning til at afspejle vores kunders nye krav og behov. Vores partnerskab med Orange Business Services er et naturligt skridt, der gør det muligt for os at være på forkant med fremtidens digitale teknologier, der kan forbedre vores kundeservice” udtaler Fabrice Genty, Senior direktør, Car sharing operations hos Hertz.

Se også:  Øresundsbroen har fået en digital tvilling til at hjælpe med vedligeholdelsen
Store besparelser

Forretningsmodellen for Hertz 24/7 giver virksomheder med teknologiparate vognparker muligheden for store besparelser sammen med bedre service og betjening for slutbrugeren. Bilerne, som er tilgængelige 24/7, fungerer uden nøgler og kan derfor bookes af en medarbejder via mobilen, online eller ved brug af en app. Det gør udlejningsprocessen simplere og samtidig sparer virksomheden omkostninger. Hertz 24/7 vognparker kan implementeres i et eller flere af de lande, hvor virksomheden opererer og gør det muligt for deres medarbejdere at booke og benytte sig af alle de biler, der er tilgængelige på de forskellige lokationer.

Med bilerne forbundet til internettet, er det nu muligt at tilbyde kunderne ekstra services, da de nu kan tale direkte Hertzs kontaktcenter. Førhen var det nødvendigt for hvert land at benytte sig af en lokal operatør af SIM-kort, men med den nye aftale med Orange Business Services kan Hertz samle administrationen af SIM-kort og services hos en global udbyder.

Se også:  Sådan sikrer du at bilbatteriet er i topform til vinteren

”IoT-teknologien har banet vejen for nye innovative services i fremtiden. Vores samarbejde med en global virksomhed som Hertz, giver os en god mulighed for at demonstrere vores pålidelige service og globale ekspertise inden for Internet of Things. For os er det vigtigste at levere den bedste kundeoplevelse, og vi er fast besluttede på at forsætte vores arbejde med innovation og gennem samarbejdet med Hertz kan vi opnå begge dele,” udtaler Anne-Sophie Lotgering, senior vice president, Europa, Rusland & CIS hos Orange Business Services.

Orange Business Services IoT-services er en del af Datavenue, der er en modulopbygget løsning til IoT og Analytics. Til at foretage avancerede analyser og beslutninger, tager Datavenue sig af alt lige fra udvælgelsen af relevante data og objekter, som sendes på en stabil og sikker forbindelse til kundens informationssystem, hvor de også administreres. Et globalt team på mere end 700 Orange data eksperter og ingeniører, er med til at designe og udvikle disse innovative services. På nuværende tidspunkt har Orange allerede over 11 millioner aktive-objekter, fordelt på en række sektorer, heriblandt Smart Cities, sundhedsvæsenet og bilindustrien.


TAGS
Bil
Hertz
IoT

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S