Home » Transport » Udlejere af elløbehjul slutter sig sammen for at skabe bedre dialog
Udlejere af elløbehjul slutter sig sammen for at skabe bedre dialog

Udlejere af elløbehjul slutter sig sammen for at skabe bedre dialog

Share

De tre største operatører indenfor Micro-Mobility i Norden – Lime, TIER og VOI – sætter ny brancheorganisation i søen for at skabe langt bedre dialog om de kontroversielle elløbehjul

El-løbehjul på mindre end et år er blevet en integreret del bybilledet. Men det har ikke har været uden problemer, og introduktionen af el-løbehjul i fx København har affødt diskussioner om trængsel, sikkerhed og bæredygtighed – og en udpræget mangel på dialog.

Fælles indgang til kommunikation

Det råder de tre største udbydere af Micro-Mobility i Norden nu bod på ved at skabe en fælles indgang for kommunikation. Med NMMA vil det være langt lettere for de forskellige byer at tale med alle operatørerne på en gang for at fremme det fælles ønske om at give byens borgere frihed til at vælge den transportform, de ønsker og løse eventuelle uoverensstemmelser.

Se også:  Volkswagens populære elbiler fås nu billigere

NMMA er åben for alle udbydere af Micro-Mobility, der ønsker at indgå i en åben og løsningsorienteret dialog med myndighederne.

“Efter at have taget initiativ til brancheorganisationen i Stockholm sidste år, er vi glade for nu at kunne bygge denne organisation sammen med Tier og Lime. Vi er sikre på, at denne brancheorganisation bliver et essentiel for at opbygge micro-mobilitu-sektoren i Norden og det vil give os mulighed for at udbygge dialogen med de lokale myndigheder”, siger CEO i VOI, Frederik Hjelm.


TAGS
elektriske transportmidler
Løbehjul
voi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S