Home » Internet » Udgiv din egen musik på WiMP – helt gratis
Udgiv din egen musik på WiMP – helt gratis

Udgiv din egen musik på WiMP – helt gratis

Share

WiMP lancerer nu et nyt tilbud for usignede artister: WiMP DIY gør det fordelagtigt for usignede artister at publicere deres musik via
streaming – og det er ganske gratis

Med DIY-tilbuddet ønsker WiMP at bidrage til, at også den uetablerede musikscene kan nå ud til et langt bredere publikum.

WiMP DIY er en forlængelse af Ny Lyd-kampagnen, der sætter fokus på ny, dansk musik. DIY-musikken bliver samlet og præsenteret i sin egen sektion i WiMP. Redaktionen vil gennemlytte alle DIY-udgivelser og aktivt anbefale den musik, der har den højeste kvalitet – f. eks gennem månedlige DIY-playlister, anbefalinger, topbannere og andre redaktionelle aktiviteter. Artister som benytter sig af tilbuddet har nu med andre ord en unik mulighed for at blive eksponeret i WiMP på lige fod med de største internationale og danske artister.

Se også:  Nu anbefaler Spotify sange til dine personlige playlister

”Med Ny Lyd-kampagnen har vi sat fokus på nye, spændende debutanter og artister, som ikke er så velkendte for de fleste. Med WiMP DIY tager vi endnu et stik dybere ned i det danske vækstlag. Og vi glæder os til at se, hvad der rører sig derude, og hvad der fortjener at blive hørt”, udtaler WiMPs redaktør Jonas Kleinschmidt.

Distributionen sker i samarbejde med Phonofile. Phonofile står for al administration i forhold til udbetalinger, mens artisten selv skal sørge for at udgive musikken. WiMPs rolle er at gøre den gode musik tilgængelig og fremhæve udvalgte perler. Derudover sørger WiMP for, at hele 70 procent af indtægterne tilfalder artisten direkte. De resterende 30 procent går til administration og afregning.

Se også:  Ny musiktjeneste i Danmark med lyd i topkvalitet

”Tilbuddet lanceres for at dække en synlig efterspørgsel på markedet. WiMP DIY er ikke ment som et alternativ til en almindelig pladekontrakt men som et trin på vejen. WiMP ønsker at invitere artister, som endnu ikke har et pladeselskab i ryggen, men som har ambitioner om at nå bredere ud med deres musik”, siger Thor Martin Jensen, redaktionschef og talsmand for WiMP Danmark.

Artister, som er interesserede i tilbuddet, kan læse mere og registrere sig via www.wimpmusic.com/wimpdiy


TAGS
musikstreaming
TechLife
Wimp

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S