Home » Betalingssoftware » Udfold dig kreativt med film og billeder
Udfold dig kreativt med film og billeder

Udfold dig kreativt med film og billeder

Share

Adobe lancerer to nye pakker som gør det nemt at lave personlige film og være kreativ med dine billeder.

Premiere Elements 8 og Photoshop Elements 8 er to nye pakker fra Adobe, som giver hobbybrugeren nem og intuitiv adgang til at lave flotte film og imponerende billedbehandling.

Premiere Elements 8

Premiere Elements 8 indeholder nye intelligente funktioner, som tager hånd om det grovere arbejde med videoredigering og gør det nemt at lave flotte film.

SmartFix forbedrer billederne og retter automatisk rystede optagelser samt problemer med farve og lys. Smart Trim gør det lettere at opdage og fraklippe uinteressante afsnit, mens SmartMix balancerer de forskellige dele af lyden, så videoen får et professionelt lydbillede.

Brugeren kan også give sin video et personligt strejf med sjove effekter i professionel kvalitet. Den færdige film kan siden deles over nettet ved hjælp af interaktive online Album-templates, over YouTube, mobilen eller dvd og BluRay.

Se også:  Guide: Kom i gang med Photoshop – del 2

Photoshop Elements 8

Photoshop Elements 8 forsøger at bringe mulighederne og enkeltheden i fotoredigering til et nyt niveau.

Med Photomerge Exposure bliver det nemt at sammensætte flere billeder med samme motiv et billede med perfekt lyssætning, som viser hver detalje.

Den nye funktion Recompose bruger teknologien fra CS4 til nemt at ændre kompositionen i et billede, uden at de vigtigste detaljer forvrænges.

Med People Recognition kan man identificere personer i billedet, og det er en funktion, som med tiden bliver mere intelligent i takt med, at programmet lærer at knytte navn og ansigt sammen.

Desuden findes Quick Fix-funktionen nu med forhåndsvisning, så brugeren nemmere kan vælge de bedste indstillinger for farve, kontrast og lys fra en række af visninger.

Se også:  Antallet af kunderejser stiger - hvordan skal brands overskue dem?

Begge pakker indeholder den smarte Organizer-funktion, som gør det nemt for brugeren at håndtere og søge efter billeder og videoklip. Auto-Analyzer gør det desuden muligt automatisk at analysere og tagge medieindhold, så man hurtigt kan finde det mest interessante og kvalitativt bedste indhold. Med de nye Online Album-templates er det også gjort nemt at dele sine billeder og video på nettet.

Windows-versionerne af Premiere Elements 8 og Photoshop Elements 8 til Windows har begge en vejledende pris på 775 kr. inkl. moms, mens en samlet pakke med de to programmer får til 1.162,5 kr. inkl. moms.

De engelske versioner af programmerne forventes i butikkerne i begyndelsen af oktober.


TAGS
adobe
photoshop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S