• Home »
  • Robot »
  • Ubtech Alpha 1 Pro [TEST]: Din robotven gør, hvad der bliver sagt
Ubtech Alpha 1 Pro [TEST]: Din robotven gør, hvad der bliver sagt

Ubtech Alpha 1 Pro [TEST]: Din robotven gør, hvad der bliver sagt

Share

Du kan få Ubtech Alpha Pro til at agere præcis, som du ønsker, ved at programmere den menneskelige robot med din computer eller smartphone

Drømmen om en robot, der gør alt, hvad du beder den om, er ikke helt så fjern, som den har været. Der går nok lidt tid, før din robottjener helt uopfordret kommer med en kop kaffe til dig, men med Ubtech Alpha 1 Pro er vi ikke desto mindre kommet et lille skridt nærmere.

Menneskelig motorik

Der er tale om en humanoid robot, som i kraft af diverse servomotorer og sensorer, i princippet er i stand til at bevæge sig som et menneske – vel at mærke et hyperadræt menneske, for den er i stand til at komme ud i positioner som en stiv kontorkrop som vores aldrig ville magte.

Se også:  Rengøringsrobotter [TEST]: Nu gør robotten helt rent derhjemme
Nem at komme igang

Robotten kobles til din smart-phone med Bluetooth eller din pc med USB-kabel, og herfra kan du så styre og programmere robotten til at bevæge sig, som du befaler.

Det fine ved Alpha 1 Pro er, at den kan anvendes på mange forskellige niveauer. Du kan få sjov ud af den med det samme ved at bruge de præinstallerede sekvenser, som kan downloades fra nettet, eller du kan vælge at nørde helt igennem ved at dykke ned i detaljeret programmering af hver enkelt af dens lemmer.

Det er en god idé at starte med det første for at få et indtryk af, hvad robotten er i stand til. Og det er faktisk ikke så lidt. Den kan danse, dyrke yoga, tage armbøjninger, sparke karatespark og meget andet. Og imponerende nok kan den gøre det uden at miste balancen.

Se også:  Nissans fodbold-robot laver boldbaner overalt på 20 minutter

Uanset om den har været helt nede at ligge på alle fire, slutter den af, som den startede, fuldt oprejst på to ben. Motorisk set er den såldes særdeles stabilt bygget.

Del denne