Home » Sikkerhed » Tyverisikring i din stuelampe
Tyverisikring i din stuelampe

Tyverisikring i din stuelampe

Share

Sæt Anyware Smart Adaptor i en hvilken som helst lampefatning og du får tyverisikring, babyalarm samt fugt- og temperaturmåler i hjemmet

1. juni 2016 lancerede Anyware Solutions deres Indiegogo kampagne for at rejse kapital til Anyware Smart Adaptoren. Det er verdens mindste sæt-i-og-brug løsning til det Smarte Hjem og den passer i enhver standard E27 lampefatning.

Det patent-anmeldte design inkluderer indbyggede sensorer, der måler det omkringliggende lys samt støj, temperatur og fugt.

Anyware Smart Adaptoren kan konfigureres til at agere indbrudsalarm, kan fungere som en babyalarm, der kombinerer natlyssænkning med støjniveau overvågning i barneværelset. Anyware Smart Adaptoren kan også tilbyde automatiseret lysstyring der kan konfigureres til den individuelle bruger og endeligt kan Anyware Smart Adaptoren holde øje med indeklimaet i hjemme ved at måle temperatur og fugt niveauer.

Se også:  Indret dit sommerhus intelligent

Anyware Smart Adaptoren konfigureres og kontrolleres via en smartphone app og vil i første omgang supportere Apple HomeKit og Amazon Echo/Alexa og efterfølgende også ledende Smart Hjem løsninger som Nest og SmartThings.

Anyware Solutions lancerede Anyware Smart Adaptoren på det populære crowdfunding site Indiegogo 1. juni 2016 og kampagnen kører i 45 dage.

Kampagnen har i skrivende stund rejst mere end 44.000 dollars, et godt stykke over målet på 30.000 dollars. Man kan støtte kampagnen på forskellig vis, blandt andet ved at købe de såkaldte ’Perks’. En af de mest populære Perks inkluderer et stk. Anyware Smart Adaptor til en ’tideligt ude’ pris på 41 dollars (269 danske kroner eksl. moms og shipping). Denne pris er 25% under forventet listepris. Kampagnen slutter i morgen, d. 15. juli 2016.

Se også:  LG Styler [TEST]: Smart skab frisker tøjet op


TAGS
anyware
Babyalarm
smart home
tyveri

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S