Home » Tablet » Tyndere, hurtigere og bedst
Tyndere, hurtigere og bedst

Tyndere, hurtigere og bedst

Share

Den nyeste iPad tager guldet med en tablet, der er mere gennemført end nogen konkurrent

iPad har tidligere sat standarden for tablets i 10”-klassen, og med den nye iPad Air 2 fastholdes topplaceringen. Nyheden ligner umiddelbart forgængeren, men med en tykkelse på blot 6,1 mm er den verdens tyndeste, intet mindre. Samtidig er den udstyret med Apple A8-processoren og M8-bevægelsessensoren, hvilket sammen med 64-bit arkitekturen i styresystemet gør iPad Air 2 41 procent hurtigere end den tidligere model, som i forvejen var kvik – ifølge Apple.

Den nye Air er lækkert indpakket og fås i tre metalfinish-varianter, som matcher de nye iPhone 6-smartphones.

Nu er det svært at måle tablethastigheder på tværs af styresystemer og få et reelt billede af topfarten, men ingen tvivl om, at iPad Air er en af verdens hurtigste tablets.

Apple forklarer, at ingeniørerne har måttet bygge al indmaden om for at få plads til alle komponenterne i det tyndere chassis. Så der er altså ikke tale om en opdateret variant af den forrige version, men en helt ny tablet.

Hastigheden og det slanke design er det første du bemærker. Det næste er skærmen, der har samme opløsning som den forrige, men man har lamineret touchdelen sammen med de øvrige lag. Det giver en skærm, der ikke reflekterer lyset fra omgivelserne nær så meget som de fleste tablets, og at billedet opleves, som om det kommer helt frem på skærmen. Det ser nærmest ud som om, det er klistret på, men så snart du skubber til ikonerne, flytter de sig naturligvis.

Se også:  USB-C i iPhone: Snart er det formentlig helt forbi med Apples Lightning-stik

Air 2 er et ekstremt lækkert produkt, og i kombination med det nye iOS8-styresystemt fungerer den eksemplarisk godt – også i samarbejde med en iPhone og en Mac-computer. Med det nye iDrive fra Apple bliver dine dokumenter flyttet og opdateret automatisk.

Billeder, du redigerer på én enhed, opdateres hurtigt på alle dine iOS-enheder, hvis de er tilsluttet samme iCloud-konto. Det er genialt, og ingen tvivl om, at iPad Air 2 er vinderen i denne test. Det forudsætter selvfølgelig, at du har lyst til at bruge Apple-brugerfladen, for modsat Apples’ computere kan du ikke skifte til Windows på tabletten.

Fin til videoredigering

Der er mange praktiske glæder ved iPad Air 2. Skærmens meget klare farver kombineret med den hurtige processor betyder blandt andet, at du kan udføre videoredigering ret hurtigt. Både i Apples egne og i tredjepartsprogrammer går den såkaldte rendering kvikt.

Se også:  Nyt fra Apple i næste uge - dét kan du forvente ...

Kun 6,1 mm tynd og dermed verdens tyndeste 10”-tablet. Den er stærkt bygget, så, nej, den bøjer ikke!

Så har du filmet med iPad (eller iPhone), kan du hurtigt kæde en video sammen, der er præsentabel. Du kan også overføre fra andre kameraer og redigere.

Apple er både meget rost og udskældt for deres produkter (især kritiseret for prisniveauet). Men med iPad Air 2 har det innovative selskab opdateret et i forvejen lækkert produkt, så det bliver næsten uimodståeligt. IPad Air 2 er lige nu markedets bedste 10”-tablet.

Med en ny lamineringsproces er det lykkedes at gøre skærmens lag endnu tyndere. Billedet er flottere, og det reflekterer lys mindre end tidligere.

iOS

Apples styresystem til tablets og smartphones er stadig i særklasse. Men kan du kun leve med Windows, skal du fravælge iPad.

Tyndere endnu

Apple har skåret over 1 millimeter af tykkelsen sammenlignet med foregående model.

Processor

Kombinationen af en hurtig processor og en grafikprocessor gør den nye iPad Air forrygende hurtig i alle programmer.


Apple iPad Air 2
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Apple
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S