Home » TV » Tv med i bredbånds-abonnementet
Tv med i bredbånds-abonnementet

Tv med i bredbånds-abonnementet

Share

Alle fiberbredbåndskunder hos Waoo får fremover online-kanaler med som en del af bredbåndsabonnementet

Mens andre bredbåndsleverandører tilbyder deres kunder musik, tilbyder Waoo nu sine kunder online-film og -tv som en integreret del af fiberbredbåndsabonnementet. Inkluderet i abonnementet får kunderne blandt andet adgang til TV 2 Film.

Adgangen til online-film og -tv inkluderet i abonnementet på fiberbredbånd har gældt siden 1. maj. Det eneste man skal gøre er at logge ind på waoo.tv på en computer med den adgangskode, man får tildelt, og oprette sig som bruger, så er man i gang.

Foruden at Waoo! nu giver samtlige – nye såvel som eksisterende – fiberbredbåndskunder adgang til at se Flow TV fra TV 2 Film, får kunder også adgang til TV 2 Film’s on demand-katalog. Dermed kan man som fiberbredbåndskunde hos Waoo! selv udvælge og se filmene, præcis når man har lyst. Der vil hele tiden være omkring 100 film i arkivet af de cirka 250 film, som TV 2 Film viser om året, og filmene i arkivet vil løbende blive udskiftet. Indtil nu har web-tv på adressen waoo.tv været forbeholdt Waoo!-kunder med stor tv-pakke, som også har kunnet se et udvalg af deres tv-kanaler online uden ekstra betaling.

Se også:  Nu kommer Wi-Fi 6E: Så meget bedre bliver dit trådløse net

På waoo.tv får alle fiberbredbåndskunder også inkluderet i abonnementet adgang til en engelsksproget nyhedskanal, France 24, plus at de får adgang til at leje og se film online i Waoo Bio.

Kvaliteten på waoo.tv tilpasser sig automatisk til den ydeevne, brugerens computer og netværk i hjemmet kan klare, så signalet ikke hakker eller går i sort, hvilket kaldes adaptiv streaming. Selvom Waoo garanterer hastigheden på fiberbredbånd, kan nogle kunder jo have en lidt ældre computer, som ikke nødvendigvis er i stand til at klare den højeste kvalitet streaming. Adaptive streaming sikrer, at disse computere også kan bruges til at se waoo.tv.


TAGS
bredbånd
Internet
Waoo
web-tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S