Home » Bærbar computer » Tv i hd på den bærbare
Tv i hd på den bærbare

Tv i hd på den bærbare

Share

Ny designer-bærbar fra Medion har integreret digitalt tv

Der er sket meget med Medions bærbare computere over de sidste par år. Både når det handler om ydelse og faciliteter, men også når det kommer til design. Således gælder det også den nye MD 98330, der udover at været en repræsentant for den nye designlinje fra Medion, også indeholder den nye Core i3 processor fra Intel, og herudover en digital tv-modtager og ekstern antenne.

Maskinen der kan købes i Aldi for små 4.300 kroner fra onsdag d. 5. maj, er rettet mod multimedia brug. Det er absolut ikke en gamingmaskine, hvilke specifikationerne også mere end antyder, det er en maskine der er beregnet til at se tv og dvd på, og så også til at arbejde med video- og billedredigering.

Lidt om design og funktion

Det første vi kiggede på ved MD 98330 var dens design. Den er en fin repræsentant for den nye designlinje fra Medion, med pæne svungne linjer og en sort overflade der virkelig får maskinen til at se eksklusiv ud. Samtidig har Medion fremstillet denne bærbare i et materiale der ikke så let bliver fedtet, så fingeraftryk ikke så let ses på den.

Se også:  Let Surface-bærbar til stærk pris: Microsoft klar med Surface Go 2

Tastaturet er rigtig godt på den, behageligt at bruge, uden at være for hårdt eller for blødt i anslaget. Desværre går det ikke helt så godt for den touchpad du styrer musemarkøren med. Der mangler virkelig en knap til at slå den fra, for du rammer den let når du skriver på computeren. Skulle du vælge at bruge den medfølgende mus, så vil du hurtigt blive skuffet. Den er lille og ikke ret god at bruge. Køb en ny, er det bedste råd vi kan give dig her.

Lidt benchmarks

Vi testede ikke computeren med vores gaming-benchmark, men i stedet satte vi PCMarkVantage over, og her scorede computeren 4.235 PCMark, hvilket er ret godt for en computer i denne prisklasse.

Derefter gik vi over til at kigge nærmere på de funktioner som MD 98330 satser mest på, nemlig at se film og tv på. Her savnede vi virkelig et blu-ray-drev. Vi måtte nøjes med et dvd-drev, og derved kunne vi kun se film i den opløsning som en dvd kunne levere. Men her var resultatet nu også ret godt. Vi nød at se film på den, og det indbyggede lydsystem gav en virkelig god lyd.

Se også:  Asus ProArt StudioBook 16 [TEST]: Masser af datakraft og billedkvalitet til matchende pris

Derefter gik vi over til at se tv på computeren. Det var ret let at få tv-funktionen til at fungere, den medfølgende usb-DVB-T modtager blev sluttet til, og antennen sluttet til den. Windows Media Center blev brugt til at finde tv-stationerne med, og derefter til at vise tv med.

Modtagelsen var ret god, og billedet stod flot. Der medfølger en fjernbetjening så det ikke er nødvendigt at være i nærheden af computeren for at betjene den, og hvis du investerer i et hdmi-kabel, ja så kan du slutte din computer til dit tv, og se digitalt tv derigennem. Nå ja, og så kan du jo bruge den bærbare som harddisk optage samtidig.

Der er mange gode ting og kun ganske få mindre gode ting ved MD 98330, så derfor opnår den en ret god karakter fra Alt om DATA.


MD98330
4

Alt om DATA siger

MD 98330 er en alsidig lille designer-bærbar med sin styrke på multimediasiden. Vi manglede et blu-ray-drev, men ellers så var der ikke meget der manglede i denne lille smarte sag.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
aldi
Bærbar
digitalt tv
Laptop
medion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S