Turtle Beach er klar med prisvenlige hørebøffer til hardcore gamere

Turtle Beach er klar med prisvenlige hørebøffer til hardcore gamere

Share

Den nye Atlas-serie fra Turtle Beach giver pc-gamerne stærke features til fornuftige priser

Turtle Beach gør klar det helt store frontal angreb på markedet for gaming-headsets med den nye Atlas-serie, som er rettet mod pc-folket.

Producenten er kendt for at lave headsets helt oppe i den dyreste og bedste klasse, men med den nye serie trækker de nogle af deres velkendte festures fra de dyrere headsets ned i en prisklasse hvor de fleste kan være med.

Tre forskellige modeller

Serien består af tre headsets, Elite Atlas Pro, Atlas Three Amplified og Atlas One Gaming.

Med Elite Atlas Pro får du et design, der skabt til at kunne klare lange nætter med gaming, selv for dem med briller, samt specialtunede 50mm Nanoclear højttaler-enheder med Windows Sonic for Headphones surround og en aftagelig TruSpeak mikrofon.

Elite Atlas Pro.

Atlas Three Amplified er bygget op omkring lignende lydteknologi, men har en mikrofon, der vippes op med Variable Mic Monitoring, so giver dig mulighed for at justere lydstyrken på din stemme direkte i headsettet.

Se også:  Sennheiser klar med headset til seriøse gamere

Atlas Three Amplified.

Atlas One Gaming er skåret ind til benet med letvægtsdesign, 40 mm drivere med Windows Sonic for Headphones2 surround samt en mikrofon, der muter, når du vipper den op.

Atlas One Gaming.

De tre hovedtelefoner kommer på markedet i slutningen af september med priser på 99 euro for Elite Atlas, 79 euro for Atlas Three og 49 euro for Atlas One.

Del denne