Home » Erhverv » Turbo iværksætteri med iZettle
Turbo iværksætteri med iZettle

Turbo iværksætteri med iZettle

Share

 Annonce 

iZettle har givet seks af Storbritanniens mindste virksomheder muligheden for at åbne deres helt egne butikker på Oxford Street i London – i 12 timer hver.

Eventet forløb over seks dage, og seks små virksomheder fik hver 12 timer i hjertet af Oxford Street. Se iZettle-eventet der hjalp nytænkende virksomheder med at blive succesfulde i løbet af en nat.

Der blev hver nat lagt et stort stykke arbejde i at forvandle og tilpasse forretningen så den passede til hver enkelt virksomhed, og så de havde alt hvad de behøvede for at konkurrere med de store brands. iZettles betalingsløsning var det eneste der ikke blev ændret. Den samme butik åbnede hver dag i seks dage op for en ny virksomhed. Besøgende fik muligheden for at opleve et nyt, unikt og spændende brand hver dag – og det var en kæmpe succes. Interessen var enorm, og den succes de seks små virksomheder oplevede overgik alle forventninger.

iZettle vil påminde iværksættere om at selv store brands der befinder sig på Oxford Street også startede ud som små virksomheder. Shoppeområder i alle dele af verden er dominerede af store brands, og det bliver sværere og sværere for små virksomheder at slå igennem. Men små nytænkende virksomheder og iværksættere kæmper for at nå ud i verden med deres produkter.

Se også:  Et endnu større univers til dit smartur

Om iZettle

For iZettle handler alting om at give små virksomheder muligheden for at opnå deres fulde potentiale. Med iZettle kan du drive din virksomhed på en tablet eller smartphone, og tage imod kortbetalinger uanset hvor du befinder dig.


TAGS
izettle
kreditkort
promotion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S