Home » AOD Pro » QNAP lancerer NAS til højhastighedsnetværk
QNAP lancerer NAS til højhastighedsnetværk

QNAP lancerer NAS til højhastighedsnetværk

Share

TS-431X3 bliver lanceret til de allermest krævende brugere og understøtter blandt andet 2,5 Gbps Ethernet og 10 Gbps via SFP+

QNAP lancerer i dag TS-431X3, en ny NAS-enhed rettet mod virksomheder, der har brug for en hurtig, sikker og skaberbar løsning til sikkerhedskopiering, datadeling og virtualisering on premise. Med en quadcore 1,7 GHz ARM-processor fra Annapurna Labs, understøttelse af 2,5 Gbps via Ethernet samt SFP+-port med mulighed for 10 Gbps internetforbindelse, er TS-431X3 klar til at dække selv de mest krævende opgaver.

”Ved at tilbyde både tilkobling via 10 Gbps SFP+ og 2,5 Gbps RJ45 giver TS-431X1 muligheden for en fleksibel allokering af netværksressourcer og giver virksomheder en effektiv måde at håndtere virksomhedsdata på og dermed også hurtigere sikkerhedskopiering og genoprettelse. Ved at understøtte op til otte gigabyte hukommelse kan du også bruge TS-431X3 til at køre en bred vifte af containerbaserede applikationer og tjenester og derved sikre en fleksibel og omkostningseffektiv løsning for virksomheder,” siger Jason Hsu, produktchef hos QNAP.

Se også:  Qnap QMiroPlus-201W [TEST]: NAS og router i samme kabinet
Omfattende softwareløsning

Til 10 Gbps SFP+ -forbindelse tilbyder QNAP også sin egen QSW-serie af netværksafbrydere, som giver dig mulighed for nemt at oprette et netværksmiljø til hurtig filoverførsel, selv med flere krævende parallelle applikationer, opgaver og tjenester. TS-431X3 har fire låsbare disk-bays, hvor harddiske kan installeres uden brug af værktøj.

TS-431X3 understøtter snapshots, og QNAP’s Hybrid Backup Station-applikation kan bruges til at hurtig og enkel sikkerhedskopiering lokalt, off-site eller til cloud storage-tjenester og giver brugerne mulighed for at planlægge en effektiv datagendannelsesplan. Meddelelsescenter giver administratorer mulighed for at overvåge og administrere systemet centralt fra en enkelt app.

Desuden finder du Surveillance Station til videoovervågning, Qsync til automatisk synkronisering af filer på tværs af enheder, QmailAgent til central styring af e-mail-konti, Qfiling til filorganisation og Qsirch effektiv filsøgning – alt sammen inkluderet som en del af QNAPs systemsoftware. Brugere kan også bruge Qnaps klientapplikation til mobile enheder til fjernadgang til filer på NAS. QNAP Container Station kan også bruges til at udvide funktionaliteten og understøtter containere baseret på Docker og LXC.

Se også:  QNAP TS-h886 [TEST]: Kæmpestor NAS med 10 båse
Nøglespecifikationer

• Annapurna Labs AL-314 quadcore 1,7 GHz ARM-processor
• 4 GB hukommelse (kan opgraderes til 8GB)
• 4 2,5/3,5-tommers disk-bays til både SSD eller harddisk (Serial ATA)
• Diskkonfiguration: RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD eller separate diske.
• Hot spare- og hot swap-understøttelse
• Understøttelse af flere harddisker via udvidelsesmoduler
• Mulighed for dedikeret SSD-cache for øget ydelse
• 1 Gbps + 2,5 Gbps Ethernet-porte
• 10 Gbps via 10GbE SFP+-modul
• 3 USB 3.2 Gen 1-porter (5 Gbps)
• Op til 400 samtidige tilkoblinger (CFIF)

QNAP TS-431X3 er tilgængelig på det danske marked allerede nu med en vejledende pris på 3.900 kroner inklusive moms.


TAGS
nas
netværksharddisk
qnap

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S