Home » Hovedtelefoner og højttalere » Trykfølsom DAB-radio
Trykfølsom DAB-radio

Trykfølsom DAB-radio

Share

Det var bare et spørgsmål om tid, før DAB-radioerne blev trykfølsomme …

Der findes et væld af DAB-radioer, men denne er den første af slagsen med trykfølsom skærm. Pixis skæve, kubiske design prydes af en stor volumenknap samt en 3,5” trykfølsom skærm. Skærmen viser en overskuelig menu, hvor man via ikoner – og sin finger – kan vælge DAB, FM, alarmer, vækkeur eller indstillinger, der dog står på engelsk – går man ind i undermenuer er det på dansk.

I undermenuerne er der enkle symboler som hjem, tilbage, menu og mute, og du klikker bare rundt på skærmen, som du kender det fra din smartphone eller tablet. Er du inde under DAB eller FM, kan du på den pågældende kanal læse mere om kanalen – eller få mere info såsom frekvens, bithastighed m.m. Du kan også sætte kanalen som favorit og ”spole” videre til næste kanal. En lille finesse, hvis du hører FM-radio, er, at FM-båndet bliver vist som et bånd med tal på, som nogle vil genkende fra ældre radioer. Også her kan du sætte favorit m.m. Du kan også indstille alarmer eller sætte radioen til at stoppe efter et tidsrum, hvis du f.eks. lytter, mens du vil sove. Radioen kan blive ved med at spille, selvom du går ind og sætter alarm m.m. – eller du kan vælge at slukke lyden.

Det var generelt lækkert og intuitivt at manøvrere rundt på skærmen med fingrene, frem for at skulle igennem menuer via knapper, og selvom jeg enkelte steder måtte trykke to gange, var reaktionen på radioen fin. Lyden skal naturligvis også være i orden, og størrelsen taget i betragtning og til brug på natbordet eller evt. køkken/kontorplads er den aboslut godkendt.

Radioen understøtter DAB-slideshow, men desværre var der ikke nogen af de danske DAB-kanaler, der udnytter dette endnu. Du kan opgradere radioen, og til min store glæde kan man slå skærmens lys fra, til f.eks. natbordet.


Revo Pixis
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
DAB
Dabradio
FM-radio
TechLife
Trykfølsom

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S