Home » Tastatur » Trust GXT865 Asta [TEST]: Glimrende gaming-tastatur til god pris
Trust GXT865 Asta [TEST]: Glimrende gaming-tastatur til god pris

Trust GXT865 Asta [TEST]: Glimrende gaming-tastatur til god pris

Share

Gamingudstyr er en helt speciel genre indenfor it-udstyr, det er omgivet af mange forudfattede meninger om, hvilke producenter der laver de bedste produkter.

Brandet betyder her endnu mere end normalt. Man kan godt sige, at indenfor gaming forventes det ofte, at hvis noget er billigt, er kvaliteten også derefter, men det er muligt som budgetorienteret køber at anskaffe gamingudstyr af en god kvalitet.

Trust GXT865 Asta er et velbygget mekanisk gamingtastatur, der fremstår bundsolidt og gennemtænkt trods den relativt beskedne pris. Der er tale om et no frame-tastatur med USB-tilslutning, og kabelføring er der også tænkt på. Kablet har flettet overflade, så kabelsalat opstår ikke, og soliditeten sørger den integrerede tastaturplade af metal for.

Der er selvfølgelig indbygget RGB-belysning, der dog her ikke styres af medfølgende software – et sted skal prisen jo slå igennem. Der er syv forskellige modi, som man kan cykle igennem ved at trykke på screenlock-tasten, man kan justere lysstyrken ved at trykke på FN-tasten sammen med piletasterne op og ned, og endelig kan man justere hastigheden af blink i de modi, der indeholder dette ved at trykke FN-tasten samtidig med, at man benytter piletasterne til højre og venstre.

Se også:  Trust GXT 430 Ironn [TEST]: Benhårdt headset til den stålsatte gamer

Det er ikke så ovenud avanceret og fleksibelt, men det virker fint og baggrundsbelysningen træder godt igennem. Ifølge Trust benytter de deres egne GXT-red-taster, der skal kunne holde til 50 millioner aktiveringer, hvilket er godkendt. Der er N-key rollover og 11 indbyggede meditaster, så man mangler ikke noget her.

Meget for pengene

Som det hører sig til, kan man deaktivere Windowstasten, når der spilles. Selve tasterne er lineære, så man føler ingen modstand undervejs, når man aktiverer tasten, det er også ret let at aktivere tasterne, der kræver en aktiveringskraft på 45 gram og har en vandring på 4 mm.

Tasterne har en lidt løs fornemmelse i brug, så hvis du værdsætter fast respons og en kontrolleret fornemmelse, er dette måske ikke tastaturet for dig. Det er heller ikke det oplagte tastatur til længere skrivearbejder, men det kan man sige om mange gaming-tastaturer.
Når alt kommer til alt, får man meget gamingtastatur for pengene, det er værd at tage med i betragtning.

Se også:  Corsair Strafe RGB MK.2 [TEST]: Støjsvagt gaming-tastatur


Trust GXT865 Asta
4

Summary

Pris: 549 kroner

TAGS
gaming tastatur
Keyboard
Trust

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S