Home » Gaming & Konsoller » Trust GXT865 Asta [TEST]: Gamingtastatur på budget overbeviser
Trust GXT865 Asta [TEST]: Gamingtastatur på budget overbeviser

Trust GXT865 Asta [TEST]: Gamingtastatur på budget overbeviser

Share

Er dit budget begrænset, så kan man få meget gamingtastatur for pengene med Trust.

Gamingudstyr er en helt speciel genre indenfor it-udstyr, det er omgivet af mange forudfattede meninger om, hvilke producenter der laver de bedste produkter. Brandet betyder her endnu mere end normalt. Man kan godt sige, at indenfor gaming forventes det ofte, at hvis noget er billigt, er kvaliteten også derefter, men det er muligt som budgetorienteret køber at anskaffe gamingudstyr af en god kvalitet.

Trust GXT865 Asta er et velbygget mekanisk gamingtastatur, der fremstår bundsolidt og gennemtænkt trods den relativt beskedne pris. Der er tale om et no frame-tastatur med USB-tilslutning, og kabelføring er der også tænkt på. Kablet har flettet overflade, så kabelsalat opstår ikke, og soliditeten sørger den integrerede tastaturplade af metal for. Der er selvfølgelig indbygget RGB-belysning, der dog her ikke styres af medfølgende software – et sted skal prisen jo slå igennem. Der er syv forskellige modi, som man kan cykle igennem ved at trykke på screenlock-tasten, man kan justere lysstyrken ved at trykke på FN-tasten sammen med piletasterne op og ned, og endelig kan man justere hastigheden af blink i de modi, der indeholder dette ved at trykke FN-tasten samtidig med, at man benytter piletasterne til højre og venstre. Det er ikke så ovenud avanceret og fleksibelt, men det virker fint og baggrundsbelysningen træder godt igennem.

Se også:  Sådan ser PlayStation 5 ud indeni

Ifølge Trust benytter de deres egne GXT-red-taster, der skal kunne holde til 50 millioner aktiveringer, hvilket er godkendt. Der er N-key rollover og 11 indbyggede meditaster, så man mangler ikke noget her. Som det hører sig til, kan man deaktivere Windows-tasten, når der spilles. Selve tasterne er lineære, så man føler ingen modstand undervejs, når man aktiverer tasten, det er også ret let at aktivere tasterne, der kræver en aktiveringskraft på 45 gram og har en vandring på 4 mm. Tasterne har en lidt løs fornemmelse i brug, så hvis du værdsætter fast respons og en kontrolleret fornemmelse, er dette måske ikke tastaturet for dig. Det er heller ikke det oplagte tastatur til længere skrivearbejder, men det kan man sige om mange gaming-tastaturer.

Se også:  Rovdyr med det hele – op til 64 GB ny ram-hukommelse

Når alt kommer til alt. får man meget gamingtastatur for pengene, det er værd at tage med i betragtning.


Trust GXT865 Asta
  • Samlet vurdering

Trust GXT865 Asta

Pris: 549 kr.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
budget
Gaming
gaming tastatur
Tastatur
Trust

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S