Home » Hovedtelefoner og højttalere » Trust GXT414 Zamak Premium [TEST]: God pris og flot lyd
Trust GXT414 Zamak Premium [TEST]: God pris og flot lyd

Trust GXT414 Zamak Premium [TEST]: God pris og flot lyd

Share

Et godt gamingheadset til en fornuftig pris hvor de basale dyder er i højsædet

Der er mange tilgange til at skabe et gaming-headset, man kan vælge at fokusere på lyd, komfort, features, design eller trådløs tilkobling. Man kan vægte disse og andre elementer forskelligt, og man kan proppe så mange egenskaber ind i samme headset som muligt, hvilket dog typisk gør, at prisen bliver derefter.

Med Trust GXT414 Zamak Premium-headsettet har man holdt sig til det basale at skabe et multiplatforms gamingheadset, der koncentrerer sig om det centrale.

GXT414 er et kablet stereoheadset, der kan anvendes til pc, spillekonsoller samt smartphones og tablets. Der medfølger kabler af god kvalitet med flettet overflade til alle formål. På kablet til mobile enheder, som med 130 cm er ekstra langt, er der indbygget volumenkontrol, opkaldsstyring og indbygget mikrofon. Der medfølger aftagelig mikrofonarm, der anvender passiv støjbeskyttelse.

Se også:  Audeze Penrose [TEST]: Luksus-gaminglyd fra hi-fi-producent

Som sagt er der ingen unødvendige dikke-darer forbundet med Trust GXT414 Zamak Premium, der medfølger ingen styringssoftware, for indstillingerne er, som de er, der er heller ikke RGB-lys eller virtuel surroundsound at tage stilling til. Hvad man til gengæld får, er et stort komfortabelt gamingheadset baseret på 53 mm neodymium-enheder.

Lydmæssigt får man en klar og veldefineret lyd fra headsettet, der har en frekvensgang på 20 Hz til 20 kHz, og det hele fremstår ret balanceret tonalt. Man får ikke helt det kick i bassen, som man måske kunne forvente af 53 mm enheder. Den mangler ikke bas, men den henvender sig snarere til dem, der synes, det kan blive for meget af det gode med al den bas.

Se også:  Epos klar med nyt flagskib indenfor gaming-hovedtelefoner

Det er et godt allround headset, der kan anvendes til gaming, film og musik uden de store svagheder. I spil kan man høre, hvor fjenderne kommer fra, der findes dog headset, der excellerer mere på dette punkt. Mikrofonen er også god, men støjdæmpningen kunne være bedre.

Trust GXT414 Zamak Premium
4

Summary

Pris: 549 kroner

TAGS
Gaming-headset
over-ear høretelefoner
Trust

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S