Home » Mobiltelefon » Trump ophæver handelsblokade mod Huawei
Trump ophæver handelsblokade mod Huawei

Trump ophæver handelsblokade mod Huawei

Share

Google, Intel og andre amerikanske virksomheder må alligevel godt sælge varer til Huawei. Det har præsident Donald Trump netop meldt ud ved et topmøde i Osaka. Huawei kan således fortsætte deres produktion af smartphones og computere som hidtil

Kina køber en masse landbrugsprodukter, Amerika ophæver handelsforbuddet mod Huawei. Sådan aftalen mere eller mindre mellem Donald Trump og den kinesiske præsident Xi Jinping, der er netop er kommet i stand ved G-20 topmødet i Osaka.

Det betyder at Huawei efter alt at dømme kan ånde lettet op og fortsætte deres virke som hidtil. Tech-producenten behøver ikke lægge kræfter i et styresystem, der kan erstatte Android på deres smartphones eller finde alternativer til chip-teknologien fra Intel, ARM og Qualcomm.

Se også:  Huawei AD80 [TEST]: Prisvenlig vej til et større skærmbillede
Ikke en risiko længere

Trump lover at fjerne Huawei fra den såkaldte Entity List, der forbyder amerikanske selskaber at handle med den kinesiske producent. Argumentet for at placere Huawei på listen har været at deres udstyr udgjorde en sikkerhedsrisiko, men efter Kina er indvilget i at købe flere landbrugsvarer fra USA, er denne risiko åbenbart ikke tilstede længere.

Logikken er svær at få øje på, men det kort og det lange er at i hvert fald du næppe skal frygte for at købe en af de absolut glimrende Huawei-mobiler længere. Læs vores anmeldelse af Huawei P30 Pro her.

Foto: Kevin Lamarque/Reuters


TAGS
handelskrig
Huawei
trump

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S