TreeMapFs viser dig hvad drevet gemmer

TreeMapFs viser dig hvad drevet gemmer

Share

Ved du nøjagtig, hvad din harddisk eller ssd rummer af data, samt hvilke filer der fylder mest? Hvis ikke så kan TreeMapFs, der er et filanalyseprogram til Windows Xp til og med Windows 10 give dig et godt overblik. Programmet, der er gratis for hjemmebrugere, kan visuelt give brugeren en oversigt over, hvilke mapper og filer der fylder meget på computeren.

Programmet har måske ikke det mest polerede udseende, men det kan være nyttigt hvis du har fyld dine drev op med data og måske lidt mistet overblikket over, hvad der har hobet sig op med årene. TreeMapFs visuelle TreeMap viser mapper samt undermapper efter størrelse, hvor man kan zoome ned på filniveau.

Man kan også få præsenteret oplysningerne på andre måder inde andre oplysninger såsom numeriske oplysninger om filantal, samlet filstørrelse med mere. TreeMapFs kan også bruges til at sammenligne indholdet af to mapper. 

 

Du kan downloade TreeMapFs fra programmets webside ved at følge dette link

TreeMapFs
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Pris

Alt om DATA siger:

TreeMapFs er et program til filanalyse, det giver et overblik over sine filer såvel i visuel samt i numerisk form. Kan være ganske interessant at rode med.

Pris: Gratis

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Del denne