Home » Andet » Tre tip til en lettere jul
Tre tip til en lettere jul

Tre tip til en lettere jul

Share

I
samarbejde med D-Link giver vi dig her tre tips til, hvordan du slipper
lidt lettere og sjovere igennem julen med tre simple gadgets til dit
smarte hjem

Julen handler om traditioner, og de fleste af os er i fuld gang med forberedelserne til juledagene. Men julen byder også på små udfordringer, som vi her, i samarbejde med D-Link, giver dig en løsning på, så julen glider lidt lettere ned. Velkommen til det smarte hjem.

”Mange danskere har fået øjnene op for det smarte hjem, der gør dagligdagen lidt lettere og mere sikker. Det gælder bestemt også i juletiden. Bevægelsessensorer, intelligente stikkontakter og Wi-Fi-hjemmeskærme giver uanede muligheder. Fx kan du sørge for, at børnene ikke snyder sig til at kigge på julegaverne før tid eller imponere naboerne med et overraskende lysshow,” siger Lasse Haizmann, Channel Account Manager, D-Link Danmark.

Mange danskere er interesserede i at gøre deres hjem mere smarte, det viser D-Links nordiske undersøgelse*. Her svarer 81 procent, at de er interesseret i at kunne kontrollere eller overvåge deres bolig på afstand. Primært fordi vi ønsker større sikkerhed, lavere energiforbrug, og fordi det er underholdende.

3 tips til en endnu lettere og sjovere jul i dit nye smarte hjem:

Tip 1 – Julemandsdetektor: Mange børn venter spændt på julemanden og får måske ikke spist deres mad af bare spænding for, hvornår han kommer – til stor irritation for forældrene. Det er der nu råd for. Du kan koble en Wi-Fi bevægelsesdetektor til dit overvågningssystem, så du bliver advaret, når julemanden nærmer sig dørtrinnet eller skorstenen. Du kan også stille detektoren op ved køleskabet, så du kan sikre dig, at ingen familiemedlemmer går på mandeljagt i ris a la manden før tid.

Se også:  Sidste chance! Vind masser af præmier i GADGETkalenderen

Tip 2 – Sæt ekstra gang i julebelysningen: Når du sidder i sofaen og sunder dig efter den gode julemad, kan julehumøret pumpes endnu højere op med et par klik på smartphonen. Det kræver blot, at du sætter lys i en intelligent stikkontakt, en såkaldt Smart Plug. Så kan du imponere naboerne med snekanonen, det blinkende rensdyr eller du kan forvandle julekæden til et mindre provinsdiskotek.

Tip 3 – Fang julesok-tyve: Indendørs overvågning i juleperioden giver fred i sindet. Både når du vil sikre, at familien holder sig væk fra din chokolade eller de nybagte klejner, eller når du besøger familien eller vennerne i julen og vil sikre dig, at I ikke har ubudne gæster på besøg. Du kan fx bruge mydlink Home Monitor HD, som sender dig billeder direkte ind på mobilen.

Du kan fx bruge disse gadgets til at forsøde juletiden:

• Bevægelsesdetektor: mydlink Wi-Fi Motion Sensor: 349 kr.
• Overvågningskamera: mydlink Home Monitor HD: 799 kr.
• Overvågningskamera: mydlink Monitor 360: 799 kr.
• Intelligent stikkontakt: mydlink Smart Plug 399 kr.

Se også:  Pas pas når du køber julegaver på nettet - her er 5 gode sikkerhedsråd

D-Links 5 råd til et smartere hjem:

1. Overvej dine behov, inden du køber
Køb ikke det første og bedste produkt. Vær bevidst om, hvilke behov I har og planlæg, hvilke produkter og funktioner I har brug for.

2. Styr dit hjem via mobilen
Overvej, hvordan du lettest styrer dit smarte hjem. Nogle produkter kan styres via én central enhed i hjemmet, mens andre kan kontrolleres via en app, som fungerer både til smarttelefon og tablets.

3. Vælg et system der kan fjernstyres
Enkelte produkter for det smarte hjemmet kan fjernstyres over internettet, mens andre kun kan styres lokalt. Hvis du ønsker et system, som kan fjernstyres uden for boligen, så vælg en løsning, der kan det.

4. Brug kun én platform
Det findes allerede mange forskellige produkter til det smarte hjem. Mange af disse skal styres af forskellige apps og kontrolsystemer. Det gør for alvor dit liv smart, når du kan tilgå alle dele af dit intelligente hjem fra én app eller platform.

5. Hæv sikkerheden
Et smart hjem-system gør livet lettere og tryggere. For eksempel kan et overvågningskamera hjælpe dig til at følge med i, hvad der sker i hjemmet – for eksempel kan du se, når barnet er kommet hjem fra skole via mobilen på kontoret.


TAGS
jul
overvågning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S