Home » Promotion » Tre online kurser, du bør kende til
Tre online kurser, du bør kende til

Tre online kurser, du bør kende til

Share

 Annonce 

[Sponsoreret indhold]

Det er blevet populært at opnå ny viden ved at deltage i online kurser. Vi ser nærmere på nogle af de forskellige danske kurser, der findes på nettet i dag.

Tre online kurser, du bør kende til

Glem alt om varme kursuslokaler, lange eftermiddage og transport på kryds og tværs af landet for at deltage i forskellige kurser. I dag er det nemmere end nogensinde at deltage i kurser online, og udvalget er så stort, at de traditionelle kurser har svært ved at følge med.

Vi har her samlet tre forslag til kursusudbydere, du bør kende til, hvis du overvejer at tage et online kursus.

Nemprogrammering.dk

Kunne du godt tænke dig at lære at programmere? Så er nemprogrammering.dk lige det rette sted for dig. Her udbydes der videokurser, der tager udgangspunkt i forskellige programmeringssprog. Du kan f.eks. både lære at kode i Java, C#, SQL og Python. Kurserne er hver opbygget af en række videoer, der stiger i sværhedsgrad i takt med, at kurset skrider frem.

Se også:  Så vildt er kameraet i Samsung Galaxy S21 Ultra: Fang ethvert øjeblik i perfekte billeder

Nogle af kurserne er gratis, mens andre koster penge, og udvalget begrænser sig ikke blot til programmering, men indeholder også kurser indenfor WordPress, CMS, Office-pakken, online markedsføring og mange andre spændende områder. Bestemt et besøg værd, hvis du gerne vil lære at programmere.

Teknologisk.dk

Det samme kan i den grad siges om teknologisk.dk, der er Teknologisk Instituts hjemmeside. Også her findes der en række spændende og indholdsrige kurser, der byder på alt fra Windows Server 2012 til kurset ”Mentalt overskud og trivsel”.

Som det kan ses, er udvalget bred, men fælles for de fleste kurser er det, at de tager udgangspunkt i teknologien. Ønsker du at højne dine teknologiske kompetencer ved hjælp af et online kursus, er kurserne hos teknologisk.dk derfor et godt udgangspunkt.

Se også:  Fremtiden er foldbar: Her er 5 store fordele ved Samsungs nye foldemobil ...

Mininvestering.dk

Den tredje og sidste kursusudbyder er https://mininvestering.dk. Siden adskiller sig fra de to øvrige kursusudbydere ved at omhandle investering, og når vi alligevel vælger at nævne siden, er det for at give et indblik i, hvad online kurser også kan byde på.

Hos mininvestering.dk kan du tage gratis investeringskurser. Og selv om det måske ikke umiddelbart har med teknologi at gøre, så er der alligevel et teknisk aspekt i flere af kurserne. Det gælder ikke mindst kurset omkring copy trading, hvor du lære at investere online ved at kopiere succesfulde tradere.

Alle kurser er gratis og afholdes som mail-lektioner, og hvert kursus indeholder mellem 10-21 lektioner. Hvis du ønsker at blive klogere på investering, er mininvestering.dk derfor også et besøg værd.


TAGS
annonce
promotion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S