Home » Test » Transportable data, men for en pris
Transportable data, men for en pris

Transportable data, men for en pris

Share

iTwin skaber en direkte forbindelse mellem to computere og gør derved data tilgængelige. Men der er en pris, der skal betales

Synkronisering af data på tværs af computere bliver til stadighed mere almindeligt. Mange af os bruger cloud computing-tjenester som Dropbox, hvilket har sine fordele. Men der er også ulemper og klart indbyggede sikkerhedsrisici.

Et alternativ er den dobbelte usb-nøgle iTwin, der på en utrolig enkel måde forbinder to computere med hinanden, uanset hvor i verden de er, så længe de begge har internetadgang.

Let opsætning

De to usb-nøgler kommer som en, der er koblet sammen. Den kobler du til den computer, du ønsker at tilgå fra en anden lokalitet. De to nøgler bliver nu parret sammen, en tilfældig 256bit AEA-krypteringsnøgle bliver oprettet mellem de to, og du tager nu den ene halvdel af nøglen med dig.

Her er det så, at du skal til at overveje, om du vil betale den pris, der er ved at bruge tvillingenøglen. For naturligvis skal din lokale computer stå tændt hele tiden, ellers vil du ikke kunne tilgå den eller den synkroniseringsmappe, der bliver oprettet. Dels er det naturligvis en potentiel sikkerhedsrisiko, at maskinen står tændt, dels koster den jo strøm at have stående tændt.

Når du så er på farten med din laptop og har adgang til nettet eller måske kan låne dig frem til en netværksforbundet computer, så skal du bruge den anden halvdel af iTwin og køre det lille program, der ligger på den.

Der bliver nu, i løbet af ganske kort tid, oprettet en forbindelse mellem de to enheder, og du kan tilgå, slette, kopiere og tilføje filer til den delte mappe på den maskine, du har stående tændt hjemme eller på kontoret.

iTwin virker og er let at bruge, og sikkerheden er sat i højsædet. Men det kræver som sagt, at din hjemlige computer hele tiden står tændt.

Skulle du miste den ene halvdel af din nøgle, kan du let afbryde forbindelsen mellem de to enheder ved at følge et link, du modtager fra iTwin, så den, der måtte finde nøglen, ikke kan se filerne på din computer.

Det er også muligt at opsætte et kodeord på nøglen, så der ikke er direkte adgang til dine filer, skulle din nøgle blive tabt eller stjålet.


iTwin
  • Funktionalitet
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

iTwin er en smart lille sag, der gør, at du let kan synkronisere data mellem dine computere. Desværre kan nøglen endnu kun købes over nettet, og den kræver, at begge computere er tændt for at kunne synkronisere data.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Simba Steffi Love Welcome Twins
TAGS
iTwin
Synkronisering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S