Home » Gratis software » Transportabel applikationslauncher
Transportabel applikationslauncher

Transportabel applikationslauncher

Share

Kan det blive for nemt, nej vel. Få styr på de programmer du render rundt med på din usb-nøgle og start dem fra et flot samlet miljø

Usb nøgler er efterhånden af en anseelig størrelse, og mange af os har vænnet os til at anvende dem som vi gjorde med optiske drev i gamle dage. Det er let at smide en lang række af vores yndlingsprogrammer på, som det altid er rart at have med på farten. Det samme gælder selvfølgelig for dokumenter og mediefiler.

CodySafe samler dine programmer i et samlet applikationsvindue, der er holdt i en stil, der minder om Windows Vista og den kommende Windows 7. Her er det muligt at få Codysafe til at vise alle programmerne, så du ikke skal ned på usb-nøglen og rode efter et program blandt alt muligt indhold.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu

Programmet skal blot installeres på usb-nøglen, hvorefter man vælger i hvilken mappe CodySafe skal gemme de programmer, den skal kunne starte. Herefter er det bare at installere de programmer man ønsker at bruge i CodySafe i den førnævnte mappe, og man er klar til brug.

Udover applikationsvinduet præsenteres der dokumenter, fotos, musik og video i højre side. De svarer til hver deres mappe på usb-nøglen, som blev oprettet til at huse filer af netop disse formater.

Man kan også komme ud og få den sædvanlige stifinder oversigt, og hoppe tilbage til CodySafes miljø, hvis det ønskes.

CodySafe vises som en mulighed næste gang du isætter din usb-nøgle, og hvis du klikker på den, starter den og du kan efterfølgende starte alle tilføjede applikationer herfra samt filer af de tidligere nævnte medietyper, hvis du altså har gemt dem i de rigtige mapper. CodySafe ligger sig efter start i Windows meddelelsesområde i proceslinjen

Se også:  Her er de bedste gratis-programmer lige nu

Programmet viser programmerne i rækkefølge alt efter popularitet, ligesom Windows Vista eksempelvis gør det. Skulle du ønske det kan man slå et indbygget automatik kørende anti-virus program til og desuden undersøge usb-nøglen for fejl.. Programmet kræver Windows XP eller højere.


CodySafe
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Smart lille applikation til at få overblik over usb nøglens indhold

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
Gratis programmer
Program launcher
USB-drev

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S