Home » Tilbehør » Træk ekstra fordele ud af din pc med godt tilbehør
Træk ekstra  fordele ud af din pc med godt tilbehør

Træk ekstra fordele ud af din pc med godt tilbehør

Share

Nogle gange skal der så lidt til for at gøre noget godt helt perfekt. Det ekstra kan være tilbehør til pc’en – så den kommunikerer bedre, er bedre sikret eller kan gemme flere filer …

Billigt mobilt lager

En USB-harddisk er virkelig en rar løsning til hurtig backup – og til de filer, som fylder så meget, at de er for tunge at smide op i skyen. Denne Seagate leverer hele 4 TB dugfrisk diskplads. Den er ikke hæmmet af størrelse eller vægt og har hurtig andengenerations USB 3.0-tilslutning. Eneste anke er, at det ikke er en ssd-type, men en lille 2,5”-disk. Til gengæld er prisen attraktiv.

Seagate Expansion Portable 4 TB. Pris: 678 kr.

 

Det er privat!

Dette skærmfilter sikrer, at nysgerrige ikke kan aflure, hvad du har på pc-skærmen – fra op til 30 grader fra siderne. Desuden reduceres blåt lys, som kan genere øjnene. Det skulle også forbedre din nattesøvn, da blåt lys angiveligt virker lettere opkvikkende på hjernen. Denne model er til en 27”-skærm i 16:9-format, men filtret fås til mange andre skærmstørrelser.

Se også:  SSD'er [STORTEST]: Få et lynhurtigt lager på din pc

Targus 27” skærmfilter. Pris: 1061 kr.

 

Bedre lyd, tak!

Lydkortet i mange pc’er leverer ikke store oplevelser. Løft lyden i dine dyre, kablede hovedtelefoner med Atlas Edge, der forbindes med USB og minijack til lydkort og hovedtelefon. Lydkortet er også et stik, og indeni er der en lydchip og en forstærker, som bearbejder lyden. Resultatet er en mere dynamisk og ren lyd, som kan matche den impedans, der ofte ”driller” mange computeres lydudgang.

Turtle Beach Atlas Edge. Pris: 249 kr.

 

Sæt lås på

Hvis du vil undgå, at indbrudstyve render med din computer, skal du sikre den med en lås. Denne særlige computerlås har en stærk 1,8 meter lang wire og benytter T-Bar-låseteknologi, som passer til de fleste computere. Den 4-cifrede kode giver 10.000 mulige kombinationer, så du skal ikke huske en nøgle for at få din computer løs igen.

Se også:  Disse harddiske rummer hver 22 terabyte – over 5 millioner fotos

Kensington kombinations-computerlås, 1,8 m. Pris: 389 kr.

 

Tastatur med smart drejehul

Det trådløse Craft-tastatur har en meget iøjnefaldende knap øverst i venstre hjørne. Den kan programmeres til at styre og tilvælge forskellige funktioner i forskellige programmer. På den måde kan du nemt skifte værktøjer i et tegneprogram eller skriftstørrelse i Word. De fleste programmer i Adobe- og Microsoft Office-pakkerne understøttes. Tastaturet er af høj kvalitet og er forholdsvis kompakt. 

Logitech Craft. Pris: 1599 kr.

 

Webkamera fjerner støj

Selvom dette webkamera kan fokusere og justere billedet automatisk, så er det den indbyggede mikrofon, der stjæler billedet. Den opdager automatisk, når du taler, så du kan have hænderne fri under dine onlinemøder. Og du behøver ikke slå lyden til og fra. Du får bedre lyd – og ikke mindst støjreduktion. Alt kan styres med et kontrolpanel på din computer.

Creative Live! Cam Sync 1080P V2. Pris: 948 kr.


TAGS
Gaming-tilbehør
harddisk
pc-tilbehør
Tastatur
webkamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S