Home » AOD Pro » Fuld fart på det trådløse netværk på industrigulvet
Fuld fart på det trådløse netværk på industrigulvet

Fuld fart på det trådløse netværk på industrigulvet

Share

Der er ikke kun behov for trådløst netværk i hjem og kontorer, men ofte også i miljøer, som kræver mere hårdført udstyr. Det behov imødekommer D-Link med en ny router

Der findes masser af routere til hjem og kontorer, men også på industrigulvet og i andre udfordrende miljøer kan der være behov for trådløst netværk. D-Link lancerer nu et holdbart, adgangspunkt til industrielle miljøer

DIS-2650AP er bygget med den nyeste 802.11ac Wave 2-teknologi, som muliggør kombinerede Wi-Fi-hastigheder med understøttelse af to frekvensbånd på op til 1200 Mbps.

Da DIS-2650AP understøttes af MU-MIMO og Band Steering-teknologi, er det muligt for flere enheder at få Wi-Fi-signal med høj båndbredde, mens de tilsluttes det bedste, tilgængelige frekvensbånd.

Se også:  TP-Link RE305 og RE605X [TEST]: Gode Wi-Fi-extendere til lave priser
Robust metalhus

Det nye access-point er lavet i et robust metalhus og kan tåle temperaturer mellem -20 og +65 grader.

DIS-2650AP har også en indbygget 2 kV overspændingsbeskyttelse og 15kV ESD-beskyttelse, der sikrer kontinuerlig drift i tilfælde af elektriske overspænding eller udledninger.

Enheden kan konfigureres til forskellige driftstillstande: access point, trådløst distributionssystem (WDS) med adgangspunkt, WDS/bridge (ingen AP-udsendelse) og trådløs klient.

DIS-2650AP kan også monteres på en DIN-skinne eller -væg og drives af PoE eller DC AC-adapter, hvilket gør den ideel til placering i svært tilgængelige områder, oplyser D-Link.

Routeren kan betjenes som en enkeltstående enhed eller administreres centralt via D-Links Nuclias Connect-netværksadministrationssoftware eller Nuclias Connect-hub, så netværksadministratorer kan overvåge og konfigurere netværk eksternt.

Se også:  Taiwansk megaproducent af chips demonstrerer det lynhurtige Wi-Fi 7

TAGS
access point
adgangspunkt
router
Wi-Fi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S