Home » Hovedtelefoner og højttalere » Trådløse hovedtelefoner [STORTEST]: Lækker lyd uden ledninger
Trådløse hovedtelefoner [STORTEST]: Lækker lyd uden ledninger

Trådløse hovedtelefoner [STORTEST]: Lækker lyd uden ledninger

Share

Lad ikke kablerne komme mellem dig og din favoritmusik. Slip lyden løs med disse trådløse Bluetooth-hovedtelefoner af høj kaliber

Som bekendt brød Pinocchio sig ikke om at være bundet af snore, og kabler elsker vi heller ikke, når vi lytter til musik derhjemme eller på farten.

Heldigvis kan du vælge mellem et bredt udvalg af trådløse hovedtelefoner, som benytter Bluetooth-teknologien til at modtage signalet fra din computer eller mobile enhed. Og når nu iPhone 7 helt har droppet ideen om kabeltilslutning, er trådløse hørebøffer mere aktuelle end nogensinde.

Du er måske bekymret for, at det går ud over lydkvaliteten. Trådløs lyd er dog bedre end nogensinde takket være blandt andet aptX-teknologien, som alle testdeltagerne bruger, og som i princippet giver mulighed for cd-kvalitet fra den ellers komprimere-de lyd.

Sony MDR-1000X
Sony MDR-1000X.

Sony MDR-1000X.

Dette Sony-sæt spiller flot og er samtidig virkelig smart. Støjreduktionen bliver tilpasset dine vaner. Du kan også vælge at lade stemmer eller bagrundsstøj slippe igennem. Det virker fremragende. Den syntetiske læderstil er ikke så spændende, men det er et behageligt sæt at bære. Og betjeningen er nem. Du rør blot ved den trykfølsomme betjeningsflade. Sonys detaljerige 40 mm-drivere leverer en vidunderlig rig og veldefineret lyd, så du oplever de fineste nuancer. Og det hele underbygges af en dyb, stramt kontrolleret bas. Også de 20 timers batteritid imponerer.

Se også:  Jabra Elite 75t [TEST]: Virkelig behagelig og neutral lyd

Vurdering: 4/5

Pris: 2300 kr.

AKG N60NC Wireless

Denne hovedtelefon er som skabt til rejser. N60 er let og mere kompakt end de fleste rivaler med støjreduktion. Den kan også foldes sammen til lommevenlig størrelse. Der er 15 timers batteritid med Bluetooth aptX (teknologi, som måske giver bedre lyd) og 30 timer uden. Metalhuset og den matsorte finish gør indtryk. Der er intuitiv styring, og memoryskummet i ørepuderne giver høj komfort. En fremragende støjreduktion lægger grunden til en lyd, som er kraftfuld, velafbalanceret og detaljeret.

Vurdering: 4/5

Pris: 2000 kr.

TAGS
høretelefoner
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S