Home » Hovedtelefoner og højttalere » Trådløse hovedtelefoner [STORTEST]: Din bedste ven på rejsen
Trådløse hovedtelefoner [STORTEST]: Din bedste ven på rejsen

Trådløse hovedtelefoner [STORTEST]: Din bedste ven på rejsen

Share

Shure Aonic 50 [TEST]: Lyd og design af højeste klasse

Det brune læder og blanke aluminum udstråler klassisk hi-fi.

Lyden er himmelsk, designet drønlækkert, og du får nogle rigtig gode features

Shure har mere end 100 års erfaring fra den professionelle lydverden og står blandt andet bag nogle af markedets mest populære mikrofoner nogensinde.

Men Aonic er de første trådløse hovedtelefoner med noise cancelling fra producenten. Og man må sige, at Shure går ind på markedet med stil.

Raffineret design

Hovedtelefonen har et klassisk hi-fi-look med læder og aluminium som de bærende materialer.
Den simple plast på siden af ørekopperne virker lidt uambitiøst i forhold til resten, men i vores brune testeksemplar matchede den ikke desto mindre læderet ganske, så det er til at leve med.

Der er tale om et over ear-headset af lidt større format. Pasformen justeres nemt, og de bløde ørepuder sidder behageligt.

Ørekopperne kan klappes fladt ned, så headsettet er nemmere at tage med. Aonic 50 kan dog ikke foldes som eksempelvis Sonys og Sennheisers modeller, så den fylder lidt mere i tasken.

Der er fysiske knapper til betjening på siden af ørekopperne. I den tilhørende ShurePlay-app er der mulighed for at foretage yderligere indstillinger. I æsken medfølger minijack-kabel med TRRS til smartphones samt et USB-kabel til opladning.

Sug i øret

Der to niveauer af støjreduktionen. ”Max” er effektiv, men har den vakuum-effekt, vi også oplever i Sony WH-1000M4. Det bevirker, at der kan komme sug i øret, hvis der momentvis slipper luft ind, når du sidder i et tog eller fly.

Men så er det fint, at man kan skifte til den mere diskrete ”Normal”, som ikke har denne bieffekt. Der er også ”Enviromental mode”, som lukker lyd fra omgivelserne ind. Det sker på en naturlig og behagelig måde.

Fremragende lydkvalitet

Lyden er intet mindre end fabelagtig. Der er en rumlighed i lydbilledet, et overskud i gengivelsen og en præcision i stereoperspektivet, som ikke matches af nogen andre i testen. Bassen er fyldig og varm, men dominerer ikke. Der er rigelig plads til de andre elementer, og det resulterer i en uhørt balance i lydbilledet.

Et bredt udvalg af codecs sikrer, at du får det optimale ud af musikken, når du lytter trådløst. Headsettet kan også tilsluttes via USB. Især når du lytter til musik musik i høj kvalitet, eksempelvis via Tidal, er der noget at hente ved at lytte kablet.

Der er mere overskud, flottere gengivelse, især i de ydre dele af spektret, og større dynamik. Batteritiden er fin uden at være overældende. Du får 20 timer med ANC. Opladningen er dog lidt langsom.

1 2 3 4 5 6 7 8 9Forrige

TAGS
over-ear høretelefoner
Stortest
støjreduktion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S