Home » Hovedtelefoner og højttalere » Trådløse hovedtelefoner [STORTEST]: Din bedste ven på rejsen
Trådløse hovedtelefoner [STORTEST]: Din bedste ven på rejsen

Trådløse hovedtelefoner [STORTEST]: Din bedste ven på rejsen

Share

Sony WH-1000XM4 [TEST]: Topsmarte, men lydmagien mangler

De strømlinede hovedtelefoner har særledes effektiv støjreduktion.

På støjreduktion og smarte features er der ingen, der slår Sony, men bassen er overeksponeret

Med WH-1000XM-serien af headsets er det lykkedes Sony at vælte Bose af tronen som markedets stærkeste støjdræber.

Det er lige, før det er for meget. At slå støjreduktion til på WH-1000XM4, er lidt som at bevæge sig ind i et trykkammer. Hver gang, der åbner sig en sprække, føler man et sug i øret. Der findes hovedtelefoner, som dæmper støjen mere naturligt, omend ikke så effektivt.

Propfyldt med teknologi

Vi er ikke så meget til bronzedetaljerne, men ellers er designet så diskret, praktisk og komfortabelt, som det vel nærmest kan blive. Headsettet kan foldes og passer nemt ned i tasken.

Der er touchbetjening på ørekopperne, og headsettet er proppet med smart teknologi. Det anmoder selv om parring, når du tænder det, og der er mulighed for stemmestyring med diverse assistenter.

Ryd op i basbulderet

Det er også i stand til at afpasse lyden til de steder, du kommer. Ganske smart, hvis du føler behov for at åbne op for omverdenen efter at have siddet med ANC i bussen, eller hvis du konsekvent ønsker ANC aktiveret på jobbet.

En ny funktion pauser musikken og åbner for omverdenens lyde, når du taler. Den fungerer overraskende godt, men tag nu de ”hørebøffer” af i kiosken. Det er almindelig høflighed.

Batteritiden er god, og headsettet lader relativt hurtigt. Det eneste, vi har at komme efter, er lyden. Der er skruet op for bassen i en grad, så detaljerne drukner.

Du kan selv gøre meget for at rette dette med EQ’en i mobil-appen. Og har du abonnement på Tidal eller en anden streamingtjeneste, der understøtter det, kan du bruge 360 Reality Audio. Her kalibreres lyden til dine ører, og det gør altså en forskel.

Teknologien skaber en fin surround-effekt, men måske vigtigst af alt, så rydder den op i headsettets basbulder og sikrer et veldefineret lydbillede, hvor detaljerne står flot og skarpt.

Selvom der findes støjreducerende hovedtelefoner, der grundlæggende lyder bedre (eksempelvis de nye Shure Aonic 50), er der ingen, der slår Sony WH-1000XM4 på bekvemmelighed, støjreduktion og smarte funktioner.

TAGS
over-ear høretelefoner
Stortest
støjreduktion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S