Home » Hovedtelefoner og højttalere » Trådløse earbuds med støjreduktion [TEST]: Trådløs nydelse i fred og ro
Trådløse earbuds med støjreduktion [TEST]: Trådløs nydelse i fred og ro

Trådløse earbuds med støjreduktion [TEST]: Trådløs nydelse i fred og ro

Share

Jabra Elite 85t [TEST]: Ned med støjen og op med lydkvaliteten

Fremragende trådløse øretelefoner kombinerer stor lyd med kompakt format

Disse danske øretelefoner lyder næsten lige så godt som Boses, men de er langt mindre.

Jabra havde i forvejen et fortræffeligt par trådløse enheder på markedet, nemlig Elite 75t. Nu tager den danske producent så skridtet videre med Elite 85t, som lyder meget bedre, og som har aktiv støjreduktion.

Det skal nævnes, at Jabra også har føjet støjreduktion til 75t via en softwareopdatering, men ANC’en på 85t er langt, langt bedre.

Det er imponerende, at Jabra har opnået disse forbedringer uden at gøre de nye øretelefoner meget større og uden at myrde batterilevetiden.

Naturligvis er der forskel på ører, men Jabra har gennemført mange test for at finde den optimale facon til de fleste mennesker, og hos os passer de perfekt. 75t var faktisk så kompakte, at vi nærmest måtte grave dem ud af ørerne (og etuiet), men 85t sidder komfortabelt og solidt på plads. De stikker ikke ret dybt, og det reducerer fornemmelsen af øreprop.

Se også:  Samsung SSD 980 [TEST]: Lynhurtig SSD til overkommelig pris

Det betyder imidlertid ikke, at de tillader støjen fra omgivelserne at trænge igennem. Kombinationen af aktiv støjreduktion og øretilpasning virker faktisk, som om man har en sluk-knap til den omgivende verden. Man får for alvor brug for “hear through”-funktionen, hvis man vil konversere med andre mennesker, mens man har disse øretelefoner på. Jabras ANC forbedrer også lydkvaliteten, som allerede er fremragende uden støjreduktion.

Lyden er ikke så naturlig som hos Bose, men den er til gengæld lidt mere dynamisk.

Hvis man holder af elektronisk musik eller solid rock, vil man sikkert foretrække disse enheders lyd frem for Boses, mens vi synes, at QuietComfort håndterer akustiske lyde bedre og tilføjer mindre overflødigt.

Se også:  Samsung har fundet opskriften på den ultimative tv-serie - se resultatet her

Batteritiden er en anelse under de andre enheder i denne test med fem en halv time pr. opladning og 24 timer i alt med etuiopladning. Det er også værd at bemærke, at Elite 85t er vandtætte i overensstemmelse med IPX4. I kombination med en sikker tilpasning gør det sættet egnet til træning og løbe-ture. Det er endnu en grund til at købe disse fremragende øretelefoner.

Dette imponerer os: Fremragende tilpasning, imponerende lyd og en blanding af støjreduktion og lydisolering, der virker som en sluk-knap for verden. Jabra har også ry for at levere forbedringer af sine øretelefoner. De bliver bedre med tiden.

Dette burde forbedres: Batteritiden kunne være bedre, og til ren musikkvalitet findes der endnu bedre muligheder til en tilsvarende pris.

Samlet vurdering: Det kompakte format, den fine tilpasning og forrygende lyd gør samlet set Jabras Elite 85t til de måske bedste trådløse øretelefoner i øjeblikket.

TAGS
bose
jabra
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S