Home » Hovedtelefoner og højttalere » Trådløse earbuds med støjreduktion [TEST]: Trådløs nydelse i fred og ro
Trådløse earbuds med støjreduktion [TEST]: Trådløs nydelse i fred og ro

Trådløse earbuds med støjreduktion [TEST]: Trådløs nydelse i fred og ro

Share

Samsung Galaxy Buds: Behagelig form og valuta for pengene

Ørestykkerne er formet som bønner, men de sidder godt. Lyden er flot til prisen

Mange trådløse øretelefoner har prøvet at konkurrere (eller kopiere) Apple AirPods, og en del af dem er tætte konkurrenter til AirPods Pro. Galaxy Buds Live fra Samsung er imidlertid de første enheder, vi har mødt, der prøver at gøre begge dele samtidig. Det, der er så imponerende, er, at de gør det aldeles glimrende.

Det, som mange elsker ved AirPods – bortset fra udseendet – er, at de sidder meget løsere end de fleste andre. Resultatet er, at man kan høre, hvad der foregår omkring en, og man kan have dem på i lang tid ad gangen uanset, om man hører musik, taler i telefon eller konverserer Siri. De bønneformede Buds Live følger en helt anden designtilgang, men gør egentlig noget lignende. Når man ser dem, skulle man tro, at de falder ud af øret, men Samsungs bælgfrugt-lignende øretelefoner bliver faktisk siddende, hvor de er, uden at trænge ind i øret.

Se også:  Samsung løfter sløret for nye tv'er med solenergi og Neo QLED-teknologi

De lyder også aldeles udmærket i deres standardtilstand. Det gælder for dem ligesom for AirPods, at ulempen ved den komfortable tilpasning er, at man går glip af et element af lydlig isolation, og det betyder, at lyden er mindre imponerende end hos de andre enheder i testen. Men de lyder godt nok til afslappet brug.

Det, der for alvor er imponerende, er, at når man tænder for Buds Lives aktive støjreduktion, lyder alting pludselig meget bedre. Ikke så godt som hos Bose eller Jabra, men afgjort bedre end hos AirPods. Når man tager i betragtning, hvor meget billigere disse enheder er i forhold til Bose og Jabra – Samsung Galaxy Buds Live er set til 895 kroner – går det op for en, hvor gode de faktisk er.

Batteritiden er seks timer med ANC slået til og otte timer uden, og det er ikke ilde. Etuiet tilføjer henholdsvis 15 og 21 timer. Det er ikke langt fra resultaterne hos Bose QuietComfort, men Buds Live er langt mere kompakte.

Se også:  Her er den billigste Samsung-mobiltelefon med 5G

Hvis du er ude efter et par gode og billige trådløse øretele-foner, som man kan bruge ligesom AirPods, men som også kan levere en musikoplevelse, der minder mere om AirPods Pro, er Samsung Galaxy Buds Live måske lige netop det, du ønsker dig. Og hvis du er helt pjattet med Bixby, der er Samsungs AI-assistent (og som ikke har noget med Google Assistant eller Alexa at gøre), vil du elske Buds Live endnu højere.

Dette imponerer os: Fremragende lyd og støj­reduktion. De er heldigvis langt mere komfortable, end de ser ud.

Dette burde forbedres: Vi kommer ikke uden om, at de virker udpræget klodsede.

Samlet vurdering: De bliver generelt slået af Jabra-enhederne, men hvis det er ren lydkvalitet, man ønsker, er disse Bose-skrumler de bedste.

TAGS
bose
jabra
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S