Home » Hovedtelefoner og højttalere » Trådløse earbuds med støjreduktion [TEST]: Trådløs nydelse i fred og ro
Trådløse earbuds med støjreduktion [TEST]: Trådløs nydelse i fred og ro

Trådløse earbuds med støjreduktion [TEST]: Trådløs nydelse i fred og ro

Share

Her er tre næsten overraskende gode earbud – og alle med støjreduktion. Det er et gennembrud for den ægte trådløse hovedtelefon

Alle vil have trådløse hovedtelefoner i øjeblikket. Det ved vi på baggrund af salgstallene, og fordi producenterne tilbyder at sende os et væld af modeller hver måned.

Det er næppe overdrevet at indskrænke udsagnet noget ved at sige, at mange vil have Apple AirPods – eller AirPods Pro. Og de begge er gode valg. Men det ville være dumt at begive sig direkte til en Apple-butik uden at overveje det væld af tilbud af høj kvalitet (ofte højere), som andre producenter kan levere. Til denne artikel har vi udvalgt tre meget forskellige rivaler, der alle kan matche eller overgå Apples produkter på den ene eller anden måde.

Ægte trådløse hovedtelefoner har kun eksisteret i fem år, og de er blevet markant forbedret, siden de først kom frem. Den første generation af øretelefoner var ofte hjemsøgt af upålidelig forbindelse, kort batterilevetid og middelmådig lyd, men de moderne trådløse enheder er langt mere sammenlignelige med “traditionelle” Bluetooth-modeller – altså dem med ledninger imellem dem. De er endda begyndt at inddrage støjreduktion.

5 ting du skal vide – før du går over til ægte trådløs

1 forbedret lyd

Lyden er generelt af ringere kvalitet end fra hovedtelefoner med ledninger eller Bluetooth, men den er langt bedre end hos de tidligere ægte trådløse enheder. Lyden fra de nyeste enheder er faktisk så god, at de i dag er de ideelle øretelefoner for de fleste mennesker i de fleste situationer.

2 gør din stemme
gældende

Ægte trådløse øretelefoner er glimrende til musik, men de er også meget nyttige, når det gælder om at føre telefonsamtaler og aktivere Siri, Google eller Alexa. På grund af den øgede latens, der følger af de to enheders trådløse forbindelse, duer de imidlertid ikke til film og tv, hvor læbesynkronisering er afgørende.

3 ekstra levetid

Batteritiden hos ægte trådløse enheder er stadig ret kort. Man skal dog huske på, at de alle har små etuier, der oplader enhederne uden at kræve en stikkontakt – naturligvis forudsat at man husker at lade selve etuiet op regelmæssigt. Hvis man synes, at fem til ni timer lyder som en kort batteritid, kan man tilføje den ekstra levetid fra etui-opladningen, og så taler vi i de fleste tilfælde om mere end 20 timer.

4 lad være med at tabe dine øretelefoner

Hvis en ægte trådløs øretelefon falder ud af øret, er der større risiko for at miste den end med en kabelenhed eller en Blue-
tooth-øretelefon. Det sker heldigvis langt sjældnere nu takket være designforbedringer. De bedste ægte trådløse enheder – uanset om de er beregnet til træning eller ej – sidder sikkert fast, selvom de oftest er meget diskrete.

5 slut med ledninger

Ægte trådløse øretelefoner har én stor fordel: Man bliver fri for ledninger. Når man først har prøvet ægte trådløs, er det ikke nemt at gå tilbage til ledninger.

Se også:  Lækker teknik: Samsung Odyssey G7

Det er meget opmuntrende: Når man først har oplevet, hvor bekvemt det er at slippe helt for ledninger, er det ikke så lidt af en overvindelse at gå tilbage til mere traditionelle øretelefoner.

Disse enheder fra Bose, Jabra og Samsung er alle meget forskellige, og de er alle glimrende. Men hvem af dem er den rigtige trådløse vinder? Det kan du finde ud af ved at læse videre her.

Læs testene på de næste sider …

1 2 3 4Næste

TAGS
bose
jabra
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S