Trådløs opladning og vild grafik i iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Trådløs opladning og vild grafik i iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Share

Det blev ikke bare til én, men hele tre nye iPhones ved den store Apple-lancering i får aftes. Udover iPhone X, kommer iPhone 8 og iPhone 8 Plus med nye design, trådløs opladning og hurtigere processor

iPhone X var den helt store attraktion ved gårsdagens Apple-event, men det blev også til to andre iPhone-modeller til lidt mere moderate priser. iPhone 8 og iPhone 8 Plus ligner forgængerene, når man ser dem fra fronten, men introducerer et nyt bagsidedesign, der er fremstillet af det mest holdbare glas nogensinde i en smartphone og med finish i tre nye farver: space grey, sølv og guld. Til glasfinishen er der brugt en farveproces i syv lag for at opnå en præcis farvetone og dækkeevne, hvilket giver en flot farvedybde og en farvematchet aluminiumsramme i samme kvalitet, som bruges i luftfartsindustrien, udover at den er vand- og støvafvisende.

Se også:  Apple 21,5” iMac [TEST]: Elegant sværvægter
Bedre lyd og billede

De to mobiler har 4,7″ og 5,5″ Retina HD-skærme med True Tone, som tilpasser skærmens hvidbalance, så den passer til det omgivende lys og giver et mere naturtro skærmbillede, som på papir. Den dynamiske wide-gamut Retina HD-farveskærm har den mest nøjagtige farvegengivelse i branchen.

Lyden i de nydesignede stereohøjttalere er op til 25 procent højere og har en dybere bas, så både musik, videoer og højttalerkald får en rigere tone.

Del denne