Home » Hovedtelefoner og højttalere » Bedre Bluetooth-lyd i Harmans Kardons kompakte højttaler
Bedre Bluetooth-lyd i Harmans Kardons kompakte højttaler

Bedre Bluetooth-lyd i Harmans Kardons kompakte højttaler

Share

Den nye højttaler i Harman Kardons Go+Play Wireless-serie har Truestream-teknologi, så du ikke skal gå på kompromis med lydkvaliteten, når du streamer via Bluetooth

Harman Kardon er klar med nyeste skud i den populære Go + Play-serie. Denne bærbare højttaler streamer en kraftig, fuldspektret lyd fra en hvilken som helst Bluetooth-understøttet enhed, herunder de seneste iOS-enheder.

Harman Kardon Go+Play Wireless har to Atlas-bashøjttalere, som ifølge producenten leverer en detaljeret ydelse i mellemtonerne og en udvidet basformåen med minimal forvrængning. To Ridge-diskanthøjttalere skal samtidig sørge for en sprød og sonisk klar lyd over et stort lytteområde både i små og store rum.

Go+Play Wireless anvender Harman TrueStream for at levere den optimale streamingoplevelse med Bluetooth. Denne teknologi vælger den bedst tilgængelige lydkodeks og behandler derefter signalet på en måde, så alt kompressionsrelateret lydtab elimineres. Derudover har teknologien kapacitet til at huske 8 forskellige enheder, hvilket gør, at tilslutningsindstillingerne kun skal foretages én gang, derefter sker tilslutningen automatisk.

Se også:  YouSee lancerer streamingbaseret tv-tjeneste med frit kanalvalg

Harman Kardon Go+Play Wireless er også kompatibel med enheder, der har stereoudgange, hvilket giver lytteren mulighed for at lytte til alle former for musik, uanset hvor det er lagret.

Harman Kardon Go+Play Wireless fås i sort og hvid med håndtag i rustfrit stål og touch-knapper, så brugeren med en let berøring kan henholdsvis skrue op og ned og mute lyden. Harman Kardon Go+Play Wireless fås fra marts, og den vejledende pris er 2.699 kroner.


TAGS
Bluetooth
Harman
streaming
TechLife
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S