Abus Smartvest [TEST]: Trådløst alarm-system sikrer hjemmet rum for rum

Abus Smartvest [TEST]: Trådløst alarm-system sikrer hjemmet rum for rum

Share

Abus Smartvest alarmsystem er ip-baseret. Med basissættet vi kigger på her, starter man i det små, men systemet kan udbygges til at omfatte op til 32 sensorer og op til 4 ip-kameraer

Sikkerhed er uden tvivl et varmt emne, der optager flere og flere. Spørgsmålet er hvorledes, vi gør vores hjem så sikre som muligt uden at ofre hverken uforholdsmæssig megen tid eller penge på formålet.

Abus er alment engageret indenfor sikkerhed, mange vil garanteret finde Abus-logoet på deres hængelås, hvis de kigger nærmere efter. Men alarmsystemer hører også med i porteføljen.

Deres Abus Smartvest trådløse alarmsystem er beregnet til private hjem. Det hører i basisudgaven til blandt de billigere løsninger, men det kan udvides efter behov, og det har bestemt sine fordele.

Se også:  De skjulte trusler er de værste
Sikkerhed, men hvilken?

Der er mange måder at gøre sit hjem mere sikkert på. Det går fra at have indbrudssikrede vinduer, lade som om, at man er hjemme når man ikke er, eller være med i Nabohjælp-ordningen.

Man kan også ty til elektroniske forholdsregler af den ene eller den anden slags. Det kan være med intelligente lyspærer, automatiske stikkontakter der kan tænde og slukke samt styre, hvornår lyset skal tændes. Man kan også montere op til flere overvågningskameraer i hjemmet for at føle sig sikker.

Del denne